2009-12-01

Spelförslag: Näslund och Forsberg = tre poäng

Trolig

Modo - Skellefteå 1,90 4,25 3,25 Expekt
Först måste jag be er att granska mitt omdöme i analysen, innan ni placerar ert spel. Det är nämligen så att jag är ett inbitet Modo-fan sedan några år tillbaka och jag ser därmed oerhört mycket fram emot att se vad Näslund/Forsberg kan hitta på tillsammans.
Det råder dock ingen tvekan kring Foppas betydelse för Ö-vikarna. Han har varit enormt betydelsefull sedan han återvände till Modo och nu med en ny radarkompis u form av den forne stormålskytten Markus Näslund, så kan saker och ting egentligen bara bli bättre.
I den senaste matchen mot Rögle så var det total dominans när dessa två herrarna var på isen.
Skellefteå är dock inte Rögle. Skellefteå ligger på en andra plats i serien och är otroligt hårt arbetande lag. Mot Modo har man dock en mycket mörk historia. Modo har vunnit sex av åtta matcher hemma mot Skellefteå med en målskillnad på +13 (26-13). Bortalaget har endast en seger i Ö-vik. Att se upp med för hemmalaget blir Brad Moran som leder den interna skytteligan.
Hans Jonsson, Per Hållberg, Josh Green, Andreas Salomonsson och Dan Hinote kommer inte till spel för hemmalaget som dessutom har Marco Tuokko avstängd.
Bortalaget saknar den tunge och viktige backen Skrbek. Mattias Lindström saknas också.
Modo kan spela sin åttonde hemmamatch där man tar poäng och med den traditionsenliga policyn om att hemmalaget vinner, så tror jag att modoiterna fixar det. Ettan spelas till ett fint odds!

Spela på matchen hos Expekt och ta del av deras fantastiska bonus på upp emot 1000 kronor för nya kunder.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons