2009-12-01

NHL Night med Braaten

Spelvärda

Chicago Black Hawks - Columbus Blue Jackets 1,75 4,25 3,80
Två raka förluster och den första matchen hemma efter några dagar på resande fot. Dessutom så brukar Columbus besegra Chicago här. Men nej, denna säsongen skiljer det på tok för mycket mellan lagen och det är inte många gånger det händer att Black Hawks förlorar tre raka matcher i följd.
Klesla och Methot är två tunga namn på backsidan som saknas i bortalaget som dessutom troligtvis ger Garon chansen i kassen. Laget spelade match så sent som natten till idag där de besegrade St. Louis Blues med 5-2.
Här menar jag dock att Chicago skall vara såpass mycket bättre - dessutom skadefria - att man ska plocka ner Blue Jackets relativt enkelt en vanlig arbetsdag. Ettan är oundviklig.

Jag testar Chicago tillsammans med Montreal i en dubbel. Toronto, Montreals motståndare inatt, ställer en hafsig och slafsig Gustavsson i kassen som dessutom tappade Finger och Gunnarson senast. I Montreal är viktige Spacek tillbaka samtidigt som Gomez kan gå sin första match i natt efter skada. Intressant. Ettan här med.

Spela på mina matcher hos Expekt och ta del av deras bonus på 1000 kronor för nya medlemmar. Bli en vinnare tillsammans med erikbraatensspeltips.com

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons