2009-12-06

Spelförslag: Får helt enkelt lita på Tottenham idag

Spelvärt

Everton - Tottenham 2,95 3,25 2,35 Expekt
Everton var, innan säsongen startade, återigen tippat som ett av lagen att kämpa om placeringarna högst upp i tabellen, men säsongen har tyvärr inte riktigt blivit som som David Moyes manskap hade tänkt sig. Enorma skadebekymmer i den redan tunna truppen, har blivit lite av ett kännetecken för Everton. Ifjol hade man samma problem men nu är läget ännu värre. Arteta, Neville och Jagielka missar definitivt matchen. Gosling, Sylvain och Jo blev samtliga utbytta i Europa League, i segermatchen mot AEK Athen under veckan. Anichebe och Vaughan spelar förmodligen inte samtidigt som mittbacken Yobo är ett stort frågetecken inför matchen.
Få se nu, det blir alltså en...två..tre..fyra..hela nio(!!) spelare som kan missa matchen mot Spurs i eftermiddag och detta är ändå spelare som skulle platsa i de flesta lagen i Premier League. Tunga skadebekymmer med andra ord.
För Spurs ser det mycket ljusare ut.
Cudicini är borta och - i vanlig ordning - även försvararna Woodgate och King. I övrigt så ser det ljust ut.
Detta är en match av stor betydelse för Spurs om man vill fortsätta tampas i toppen av tabellen. Formen är god och man brukar spela ganska bra mot Everton på Goodison Park. De två senaste säsongerna har mötet slutat oavgjort, 0-0, men dessförinnan så har Spurs tre raka segrar borta mot Everton.
Sannolikheten att det slutar 0-0 här idag kan inte vara stor. Tottenham vinner och gör det med 0,1-2,3,4. Tvåan spelas!


Spela på min match hos Expekt och ta del av deras fantastiska bonus för nya kunder. 1000 kronor! Varsågod!

Se Sandebäcks Europatips här...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons