2009-12-05

Spelförslag: Är alltid försen!

Trolig

Leeds - Huddersfield 1,70 3,40 4,85 Expekt
Jag måste börja med att lägga ut mina spel mycket tidigare. Just den här matchen har jag sugit på ett tag och hade hoppats på att bli först ut med den. Men icke.. Jag sov för länge!
Aja.. Jag får helt enkelt fylla ut det som dem andra har missat då.
Leeds vinner sina matcher på beställning denna säsongen och mycket ska till om inte den gamla storklubben ska ta sig upp en division.
Hemma på Elland Road har det blivit 23 och 27 möjliga poäng. Idag har man dessutom en - så gott som - skadefri trupp eftersom Kisnorbo och stormålskytten Jermain Beckford är tillbaka i truppen. Återstår att se om det blir Becchio eller Vokes tillsammans med Beckford på topp.
I Huddersfield finns det en del frågetecken i truppen och förutsättningarna hade kunnat vara något bättre. Man fick endast 3-3 hemma mot tabelljumbon Tranmere under veckan, där man tappade ledningen tre gånger.
Huddersfield är ofta mycket stabila framför sina egna men så fort man skall spela fotboll som bortalag så ryker allt trevligt ner i graven. Ett tufft spelprogram för laget och en del skador ställer till det.
Jag har svårt att se hur bortalaget har tillräckligt att bjuda på mot Leeds idag. Ettan spelas därför till goda 1,70!

Derby - West Bromwich 3,80 3,25 1,95 Expekt

Ojojoj... 1,95 på serietvåan mot Derby, ett lag som för närvarande ligger 17 poäng och 13 placeringar längre ner i tabellen, är kanske helgens bästa odds.
WBA hade en del problem med skador sist i 0-4-segern borta mot Sheffield W. Det har dock kommit en del glädjande besked till WBA under veckan. Fem spelare kan komma att vara tillbaka. Joe Mattock, vänsterbacken är osäker till spel medan Robert Koren är ute med en långtidsskada.
Derbys skadelista har varit väldigt lång under hela säsongen. Truppen består för det mesta av gamla avdankade spelare i slutet av sin karriär, eller av unga fjunprydda spelare i startgropen av sin karriär. Det finns ingen stabilitet i truppen vilket också är Derbys genomgående problem denna säsongen.
Hemma på Pride Park har man dock spelat ganska bra såhär långt. Sex segrar och tre förluster har det blivit. Men om man skall lyckas ta poäng mot serietvåan så krävs det en stor portion tur och tyvärr - för Derby - den kompetens som befinner sig i sjuksängen. Nej...
För mig är detta en bra tvåa. En spik på stryktipset!

Spelvärt

West Ham - Manchester United. (1-0) 2,65 3,55 2,25 Expekt
West Ham har under tiden med Zola som manager, inte visat upp något bländande defensivt arbete. Man ligger - just nu - strax ovanför nedflyttningstrecket på 14 poäng och kommer från en viktig 5-3 seger hemma mot Burnley, förra helgen. Dessförinnan spelade man 3-3 borta mot Hull. Sex mål på två matcher mot två lag som egentligen skall vara de sämsta i hela serien. Burnley har klarat sig bra med sitt fenomenala spel hemma på Turf Moor. I alla fall. West Ham har klarat sig ändå, tack vara att man har gjort mängder med mål.
Idag får man klara sig utan viktige Upson, Jimenez, Behrami och den interna skytteligaledaren Carlton Cole (7 mål).
Om inte West Ham lyckas täta till bakåt så kommer det definitivt bli två, tre kanske fyra mål i baken. Framåt gör man inga.
Manchester United har fortfarande bekymmer i backlinjen som dock sköter sig hyfsat ändå. Framåt öser man på. Full fart från start för att snabbt få hål på West Ham och på så sätta lite press på Chelsea inför deras tuffa match borta mot City! Bra odds återigen!


Spela på mina matcher hos Expekt och ta del av deras fantastiska bonus upp emot 1000 kronor för nya medlemmar.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons