2009-12-02

Spelförslag: det vill sig inte

Spelvärd

AIK - Mora 1,55 4,85 4,25 Unibet
Är ni ute och letar efter skeva odds så har ni en match här där oddset verkligen är skevt. När AIK och Mora möts på Hovet så är det ofta målsnåla och jämna matcher. Ifjol vann AIK båda matcherna på hemmais med siffrorna 3-2 samt 2-1.
Egentligen är det väl inte mycket som talar för dalmasarna i afton men jag tycker ändå att laget har imponerat på slutet. Mora har tre raka segrar i ryggen och självförtroendet har verkligen höjts i truppen. Man kan spela bra hockey när skridskorna och huvudet fungerar som det ska.
AIK kommer från en dålig insats uppe i Sundsvall och kommer troligtvis vara lite mer på hugget ikväll.
4,25 är ett rejält överodds trots att AIK är ett bra hemmalag. Kom ihåg att AIK har förlorat på hovet mot Almtuna med 1-5 och mot Oskarshamn med 1-6.
Mer öppet än oddset visar. Vi testar tvåan.

Manchester City - Arsenal 1,90 3,40 3,90 Expekt
Krysslaget Manchester City, skall ikväll tampas med ett gäng hungriga juniorer från London i en match som betyder avancemang i Carling Cup för vinnaren. I och med att Arsenal roterar rejält och att City formar starkast möjliga trupp, så bör det innebära klara fördelar för Manchester-klubben. Hemma på Manchester Stadium är man ju annars vanligtvis ett starkt lag, även om det inte blivit mer en 12 poäng där denna säsongen. Hemmalaget vann ligamatchen mot Arsenal på hemmaplan med klara 4-2. Det gäller för Cityspelarna att bli lite mer desperata och försöka ta sig utanför kryssbubblan och helst åt rätt håll.
Det finns en del som talar för Manchester City men samtidigt så ska man aldrig undervärdera Arsenals ungdomar som har besegrat bättre lag förut. Men 1,90 i det här läger anser jag vara för högt. En slant på det får det bli.
För att se på matchen ska du klicka här....

Spela på mina matcher hos Expekt eller Unibet och ta del av deras fantastiska bonus för nya medlemmar.

Sandebäcks Europatips hittar du här...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons