2009-11-22

Spelförslag: Samp kan vara dagens bästa!

Vi är riktigt heta för tillfället. Nu hoppas vi att den goda trenden håller i sig!

Trolig

Sampdoria - Chievo 1,80 3,10 5,20 Unibet
Sampdoria var nog det lag som mådde allra bäst utav landslagsuppehållet. Efter endast en poäng på de tre senaste matcherna innan uppehållet, så är man nog enormt segersugna hemma på Luigi Ferraris. På hemmagräset är man dessutom fortfarande obesegrade. Idag är anfallsduon Cassano och Pazzini hungrigare än på mycket länge och jag tror att dessa två herrar kan vara tungan på vågen för Samp i eftermiddag. Inte för att det är ovanligt, direkt!
Stankevicius saknas då han är avstängd. Bortsett från det så ser laget riktigt starkt ut.
Chievo är dock ett klurigt lag. Man har ett välorganiserat försvar och man har spelat mycket bra på bortaplan såhär långt denna säsongen. Laget har skrapat ihop 10 poäng på sina sex första bortamatcher, och det får man ändå säga att är bra.
Man ligger just nu på en 12:e plats i ligatabellen, men man får nog vackert räkna med att tappa en eller två placeringar i förmån för Udinese och Roma i eftermiddag.
Chievo saknar fyra spelare.
Sampdoria vinner i eftermiddag. Oddset är riktigt bra!

Spelvärd

Bolton - Blackburn 2,20 3,25 3,20 Unibet
Återigen en intressant match. Det är 18:de placerade Bolton som tar emot 15:de placerade Blackburn. Hemmalaget vann sin senaste hemmamatch och faktiskt den enda så här långt denna säsongen. Man besegrade då Everton med 3-2. Laget har haft enorma problem med skador under hela säsongen och har äntligen börjat fått tillbaka en del spelare. Succémannen Tamir Cohen testas sen idag efter att han har haft problem med ljumskarna, annars så saknar man långtidsskadade Sean Davis och O'Brien.
Blackburn är ligas sämsta bortalag med fem raka förluster och 3-18 i målskillnad. Enligt uppgifter till erikbraatensspeltips.com så skall man dessutom få klara sig utan sin manager Sam Allardyce, som uppenbarligen är inlagd för en kommande hjärtoperation. Svårt att tro att laget har fullt fokus på matchen. Inga större skadebekymmer.
På något sätt känns det som Boltons match. Jag testar tvåan!

Spela på matchen hos Unibet och ta del av bolagets fina insättningsbonus för nya kunder. Registrera dig idag!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons