2009-11-21

Äntligen ett utbud igen!

Det blev ju inget NHL igår. Anledningen är helt enkelt att jag somnade i soffan efter en lång dag på jobbet. Lite trist. Men så är det. Vi kör på idag istället:


Trolig

Linköping - Timrå 1,42 5,00 6,00 Expekt
Jag spelade på Linköping då de senast knöt på sig skridskorna i Cloetta Centret. Det var mycket framgångsrikt den gången. Hlavac och Hlinka borda vara tillräckligt att nämna i min analys för att förstå att detta blir ett "omöjligt uppdrag" för norrlänningarna. 4-5 i den senaste hemmamatchen mot Rögle var ju inte heller direkt imponerande. Hur länge får egentligen Challe fortsatt förtroende? Det borde börja sina lite tålmodighet ut ur styrelsens huvuden snart.
Det finns ingen hos Timrå idag som kan strö sand under skridskorna hos hungriga Linköpingspelare. Det är så enkelt.
Inget snack här. Ettan är given!

Spelvärd

Birmingham - Fulham 2,45 3,15 2,90 Expekt
Nykomlingen Birmingham har förbättrat sitt spel på slutet. Man har fem poäng på de tre senaste matcherna och då har man spelat 2-2 på Anfield och 0-0 hemma mot Manchester City, dessförinnan besegrade Sunderland med 2-1. Hyggliga siffror för en nykomling. Man ligger på en godkänd 15:de plats för tillfället, men ambitionerna finns att man kan nå högre innan säsongen är över. Jag håller med!
Idag gästas man av ett skadeskjutet Fulham som dock har haft en bra form innan landslagsuppehållet. Man saknar fortfarande viktige Danny Murphy samtidigt som man saknar Andy Johnsons och Diomansy Kamara, vilket innebär att anfallspositionerna är dåligt bemannade.
På hemmagräset är Birmingham ett kapabelt lag och man kan ställa till det för många här. Då hjälper det inte att Fulham är ett dåligt lag på resande fot.
Ettan kan vara värd att testa. Jag gör det!

Spela på mina matcher hos Expekt och ta del av deras fantastiska bonus på 100% på din första insättning. Har du råd att inte registrera dig?

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons