2009-11-23

Spelförslag: 2,90 är ett överodds!

Trolig

Färjestad - Brynäs 1,70 4,35 3,95 Unibet
Ett överodds enligt mig. Visste ni att Brynäs inte har besegrat FBK här sedan 2002? Färjestad har i en vacker följd 17 raka segrar mot dagens bortalag hemma i Karlstad och man har vunnit de åtta senaste matcherna lagen har möts.
Karlstad-laget har dock inte imponerat på hemmais denna säsongen trots sina sju segrar på 11 försök.
Färjestad fick dock tillbaka lite självförtroende i och med segern på Hovet mot Djurgården senast. Karlsson i kassen var enorm under den matchen och han får förtroende ikväll igen.
Brukar bli målsnåla matcher när dessa lag möts. Eddie Läck i Brynäs och Karlsson i FBK har dessutom justa siffror denna säsongen. Läck är dock andremålvakten i BIF då Markström vanligtvis står. Han vilar ikväll vilket definitivt stärker mina misstankar om en hemmaseger!
Jag tror dock att FBK är det starkare laget och kniper alla poängen efter 60 minuter!


Spelvärd


Södertälje SK - Rögle BK 2,00 4,40 2,90 Bet365
Vi reser till Axa Sport Center i afton för sexpoängsmatchen mellan Södertälje och Rögle. Många skulle hävda att det är en vidöppen match - och visst är det så - men med dagens förutsättningar så anser jag att 2,90 på bortasegern är alldeles för högt.
Yanick Lehoux, Topi Jaakola, Julian Jacobsen och Jörgen Bemström saknas i hemmalaget, och i och med lagets ihåliga defensiv så blir det inte bättre utav att Pierre Hedin och Jiri Bicek är skadade, åtminstone osäkra till spel.
Christopher Liljewall, Richard Demén-Willaume, Giulio Scandella, Andrée Brendheden saknas i bortalaget och är väl inte några sköna avbräck direkt. Målvakten Penker är friskförklarad från sjukdom men det är dock osäkert om han startar. Gör han det så kan ni räkna med en enorm förstärkning.
Rögle är dock seriens bästa bortalag och man har visat en gryende form på slutet.
Innan förlusten i förlängningen mot Modo hade man två raka segrar, en mot färjestad och en mot Timrå.
Senast lagen möttes så vann SSK enkelt i Lindab Arena. Så enkelt kommer det inte att gå ikväll. 2,90 är väldigt bra!

Spela på mina matcher hos Bet365 eller Unibet, och ta del av deras fantastiska bonus på din första insättning! Du har inte råd att låta bli!

Aftonbladets experter om dagens utbud hittar du här....

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons