2009-11-24

Spelförslag: United säkrar definitivt sitt avancemang

Trolig

Lugn i stormen... Givetvis har jag full koll på att United vilar en eller annan storspelare idag. Gary Neville, Rio Ferdinand, John O'Shea, Jonny Evans, Owen Hargreaves och Fabio missar samtliga matchen, medan Park och Berbatov är tillbaka och förmodligen kommer att delta från start.
Ikväll kan Manchester United definitivt säkra sitt avancemang i Champions League. Trots den något knackiga vägen hit så kan man alltså avsluta den första etappen som gruppetta. Det är något som man absolut har siktat på sedan match ett. Ikväll är det Berbatov, Macheda, Obertan, Anderson, Rafael och Park som skall avgöra detta. Det räcker gott och väl. Portugiserna hade gärna stannat hemma. Tomas Sivok är avstängd medan Filip Holosko, Ridvan Simsek, Nihat Kahveci, Hakan Arikan och Koybasi slipper åka till Manchester. Etta

Spelvärd

Bordeaux - Juventus 2,70 3,15 2,60 Expekt
Här har vi ett helintressant möte. Bordeaux är redan klara för avancemang och spelar endast för placeringar. Juventus kan säkra sitt avancemang ikväll, vid seger, och kommer att gå för tre poäng för att slippa en helt avgörande match i sista omgången hemma mot Bayern München.
Yohann Gourcuff saknas i hemmalaget ikväll, och ni känner till vilken viktig pjäs han är för fransoserna. Jussie och Chamakh kan också missa matchen.
"Den gamla damen" har alltså allt i sina egna händer. Man har goda förutsättningar att lyckas med tanke på lagets vattentäta defensiv. Turneringens starkaste försvar har endast släppt in ett mål på de fyra inledande matcherna - 360 minuters speltid!
Framåt saknar man dock Iaquinta och Trezeguet, men Del Piero är tillbaka.
Juventus vann under helgen hemma mot Udinese med 1-0 medan Bordeaux förlorade hemma mot Valenciennes med 0-1.
Motivation, klass och hunger är vad som talar för italienarna ikväll! Jag tror att man ordnar tre poäng och vinner matchen!


Spela riskfritt på Champions League hos Unibet Förlorar du så får du pengarna tillbaka!


Hitta högst odds och ta del av nya bonusar;

Bet365. Få 1000 kronor. Klicka här...
Unibet. Få 500 kronor. Klicka här...
Expekt. Få 1000 kronor. Klicka här...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons