2009-10-27

8 kommentarer:

Nils sa...

Härligt Braaten! Jag står på din sida helt och hållet!

Mer videobloggande hoppas jag på, det tar sajten till en ny nivå, nästan inga andra spelbloggare som använder sig av videoklipp. Smart!

Hockeybet sa...

Helt på din sida i det här! Det ligger på tok för mycket fokus på statistik och fonder. Bra rekar räcker för mig

jerka sa...

Vad ska man börja?

Till att börja med,Braaten stå på dej,vi håller på dej, jag och många med mig.

Jag tycker det är så jävla skrattretande larvigt,hur en del kan lägga energi på att hacka leta fel...finns fan INGET värre,skaffa ett liv?Seriöst, vad får ni ut av sånt?

Folk som tar allt så jävla bokstavligt,jisses ,som det med BRAATEN skrev 26/10 att läsarna är experter hålla käften, och kanske inte kommenterar...direkt går en del igång och "Aaa nu ber han oss hålla käften...kanske dags ta bort BRAATEN ur favoriten och trovärdigheten minskar" osv...Vilket jävla trams.

BRAATEN efterlyser ju bara kommentarer...Det är ju bra tänkt men ja tror så här osv.

Seriöst hur kan man tro nåt annat?Skulle en spelbloggare be sina läsare hålla käften?Jag bara undrar..

Om man inte kan ta BRAATENS sida som den är,och ta rygg,läsa vad ERIK rekat eller vad man nu gör,utan skriver en massa obefogad fånigt trams,leta fel osv..skaffa er ett LIV. Det finns fan inget mer tragiskt än folk, som gnäller klagar på allt och alla.

Petter sa...

Du gör ett bra jobb i det du gör. Det är kul för mig att det finns likasinnade som är intresserad av spel och skriva ner seriösa tankar angående dem.
Fortsätt med ditt spelande :) Om du bara är riktigt seriös så kommmer allting gå väl.
Det har det gjort för mig i många år i alla fall :P

Ha det bra!

Piraya sa...

Tycker att du gör ett gött jobb.
Om du kommer med en rek, så är det upp till mig att syna den.

Anonym sa...

Tittar in då och då och uppskattar mycket dina rekar. Fonden skiter jag i, min egen spelkassa är betydligt intressantare...

Anonym sa...

Mina åsikter...

Statistik är ett av fundamenten i en spelsida som ger ut rekar. Det är ett bevis på att det fungerar.

Annars kan jag läsa Aftonbladets rekar. Ungefär samma upplägg inför matcherna. Mycket snack och lite verkstad helt enkelt.

Din syn på hur en match eventuellt slutar är bara intressant så länge det stämmer, så länge du kan plocka ut den där detaljen som avgjorde matchen. Det är den bistra sanningen. Sen är Internet ett forum där användarna ofta är väldigt snabba på att döma ut, tyvärr.

Angående videoblogg håller jag med om att det hjälper dig att sticka ut ur mängden. Dock, se till att ha klart för dig vad du vill ha sagt innan du sätter igång. Du har ju även möjligheten att göra om hela inspelningen.

Sist men inte minst - upp och hoppa Erik! Det är din sida som du gör vad du vill med. Det kommer alltid finnas de som klagar och många gånger utan befogenhet.

Du verkar vara en genuin person så jag önskar dig lycka till i dina förfaranden.

Toffe, spelkanalen.com sa...

Kan bara hålla med det som någon skrev tidigare. Det är din sida och du bestämmer. Jag har följt din sida länge och tänker fortsätta med det. Med eller utan fondspel.

Ha det!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons