2009-10-28

Vilket medhåll...

Innan jag sätter igång med dagens spel så vill jag bara passa på att tacka alla underbara läsare. Vilket jävla medhåll man fick igår. Kanon. Idag känner jag mig mer motiverad än på mycket länge. Häng med:


Trolig


Helsingborg - Djurgården 1,80 3,50 4,40 Expekt
Om någon hade sagt att Henrik Larsson inte skulle starta den här matchen, så hade jag inte varit lika säker. Ikväll gör Larsson sina absolut sista 90 minuter på en gräsmatta - och han gör det på hemmagräset - på Olympia framför ögonen på alla tillresta fans. En av Sveriges största idrottsman skall alltså tacka för sig efter 20 år av lång och trogen tjänst. Det är enormt stort. Sorgligt. Helsingborg vill givetvis vinna det här matchen och lagkamraterna vill hjälpa Henke att sluta med flaggan i topp. Joel Ekstrand förstärker laget.
Djurgården... hmm.. Vart skall man börja? Skall man tacka för en lång och trogen tjänst i Allsvenskan och säga att vi ses i Superettan nästa säsong? Det ser onekligen inte bättre ut för Stockholmsklubben. DIF har enorma problem med skador och avstängningar. Det kommer inte att gå.
HIF vinner här ikväll.


Spelvärd
Carling Cup... då vet vi att det innebär en hel del rotation i trupperna. Det är i denna turnering som man rastar bänkvärmarna och föser in några halvdana ungdomsspelare och blandar detta med en eller två rutinerade herrar som skapar balans och lugn i truppen.
Wenger har redan gått ut och sagt att Fabianski, Eduardo, Nasri, Ramsey och Bendtner kommer att spela. Kontra det med N´Gog, Voronin, Spearing och Plessis som förväntas starta i Liverpool.
Arsenal har det väldigt välbeställd på ungdomssidan och är alltid en favorit att plocka hem hela turneringen. När Gunners ställer sina unga på gräset så går det undan och det resulterar ofta i en seger.
Jag tror helt enkelt att Arsenal är de bättre laget ikväll. Det råder ingen tvekan i världen om att Wengers ungdomsanstalt är bättre rustade än Benitez ungdomar. Jag testar ettan.


Napoli - Milan 2,70 3,10 2,60 Expekt
Trots sina tre raka segrar mot Roma, Real Madrid och nu senast Chievo, så är det stört omöjligt att imponeras utav Milan. Laget sliter med målskyttet och hade endast tur senast som lyckades vända på ett 1-0 underläge till seger genom Nesta x2 borta mot Chievo senast. Det krävs alltså försvarare för att Milan ska vinna sina matcher, det låter inte hållbart...
Napoli har vaknat. Walter Mazzarri, som tog över efter Donadoni har fått igång laget som nu har två raka segrar i bagaget. Segern mot Fiorentina senast var imponerande.
Hemma på Sao Paolo är man alltid ett svårbesegrat lag och har fyra matcher i följd utan förlust här. Tre spelare på skadelistan, Santacroce, Zuniga och De Zerbi.
Jag tycker att Milan är fel favorit. Laget har inte alls övertygat och spelmässigt så har det inte sett bra ut. Napoli är på gång och kan mycket väl hämta hem alla tre poängen ikväll.


Spela på mina matcher hos Expekt och ta del av deras bonus på 100% upp till 1000 kronor på din första insättning. Här kan du även se Arsenal - Liverpool, Juventus - Sampdoria eller Napoli - Milan ikväll vid 20:45. Bli kund idag och se på fotbollen helt gratis!

0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons