2009-01-23

Har tappat allt!

ErikBraaten´s Speltips vill beklaga sig till alla läsare. Jag fick ett gått råd bland kommentarerna om att det kanske var dags att ta ett break. Ni kan få klandra mig och beskylla mig för att starta upp/stänga ner fonder, men just nu så funkar absolut inget alls på denna blogg.

Jag tar ett kortare uppehåll. Detta kan inte fortsätta.

Jag slappnar av i helgen och känner efter om motivationen kommer tillbaka. Att spendera tid på att misslyckas gång på gång tar på självförtroendet. Vi hörs på måndag, förmodligen innan, men då bara med vardagliga funderingar eller tankar.

Den som vill snacka kan adda: erikbraatens.speltips@hotmail.com på MSN.


Mvh ErikBraaten

3 kommentarer:

Anonym sa...

Synd, var kul att följa dig.

Känns dock som att du spelar på lite för mycket.

Specialisera dig på en MAX TVÅ sporter som du verkligen känner dig hemma på.

Hockey som du spelar har jag lagt ner för länge sedan, den är på tok för lurig. Antar att det är oddsen som lockar(?) men det är svårt att vinna på det i längden.

Hoppas du kommer tillbaka i alla fall!

Anonym sa...

Synd mannen!

bara samla krafter... ;)

Anonym sa...

Ja du...

Kunskapen inte den bästa? Du går ju inte plus sen när det skiter sig då är det att "nån" sagt att du fuskar med statistiken , nu var det en viss travexpert som rådde dig att ta en paus.

Känns som det alltid finns något att skylla på. Och ja jag har haft en spelblogg för kanske 2-3 år sen och upp och ner gick man , man lärde sig ,inte pausar man och så vidare.

Kanske lägga färre spel eller bara inse att du saknar kunskapen, kanske nischa dig och spela det du bara kan? Istället för hoppa här och där?

Jag vet inte riktigt, men det jag vet är att ingen tar dig seriös efter såna här saker. Endast lite tankar om mig

Hoppas det går bra i fortsättningen mvh Anders

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons