2009-01-23

Till dagens spel...


****

Derby - Nottingham. Över 2,5 Mål
Odds: 2,20 (Betfair) Insats: 72 kronor (8%)

Englands hetaste derby? Inte riktigt, men hett är det.

När dessa lag möts så brukar det innebära en del mål. Nottingham har lyckats hålla nollan i tre matcher i följd i ligan och i cupen. Man är mycket formstarka då man har tre raka segrar. Man har b la lyckats att besegra Manchester City med 3-0, på bortaplan dessutom.

Historiskt sett så är dessa lagen mycket jämna och den största grunden till detta spel är målskillnaden som är 121 (Derby) mot (Forest) 124, på 80(!) matcher. Något säger mig att detta borde bli ett målrikt uppgör!

Derby måste fram för att tillfredställa den galna hemmapubliken. Det kan samtidigt gynna Forest som är ett bra kontringslag. Nja, svårt att pricka någon segrare, men över-spelet känns givet!

****

Leksand - Mora. 1 a. Hcp - 1,5 Mål
Odds: 1,80 (Ladbrokes) Insats: 33 kronor (4%)

Ännu ett hett derby!

Leksand mot Mora, slaget om Siljan, slaget om Dalarna. Bättre än så här kan det egentligen inte bli i den Allsvenska hockeyn. Det är två lag som slåss om titeln "Storebror", den som inte lyckas erövra den titeln blir istället förödmjukade med att kallas "lillebror".

Leksand är det klart bättre laget som jag ser det. Hemma i Ejendals är man starka med fansen i ryggen. Lif har även fördelen med att ha vunnit de två tidigare matcherna denna säsongen med 5-3.

Mora har behövt bygga sitt lag, näst intill, ifrån grunden efter en del spelarförluster inför säsongen. Man har kommit långt med bygget och laget kan mycket väl nå kvalserien. Ikväll har man dock inte tillräckligt stark trupp för att besegra Leksand.

Detta spelet känns mycket sunt!


****

Vänder det ikväll?

Mvh ErikBraaten

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till!
Själv så håller jag mig till travet.För där har mina fondspel gått riktigt bra. 9 raka vinster och ett + 4162 kr.

Jag ska följa dig ett tag till...

mvh travexperten

Anonym sa...

Nu är det nog bättre för dig att ta en paus. För du lyckas med inget just nu.

Spar pengarna istället =)

ErikBraaten sa...

Är det en bra idé tycker du Travexperten? Kanske... :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons