2008-12-03

Till nattens NHL!

PSG stod upp och klarade den där nödvändiga poängen som krävdes för att ha någon som helst chans till avancemang. Deras resultat räddade även en del av mitt eget skinn, skönt! Då så, jag vet att någon av er har väntat på nattens NHL. Här kommer de:

****

Edmonton - Dallas. 1X
Odds: 1,40 (expekt) Insats: 60 kronor

Jag spelade emot Dallas natten som var och då vann de ju med 3-1 borta mot Calgary. Laget saknar fortfarande Lehtinen, Morrow och Zubov. Ni ska veta att dessa tre spelare är enormt viktiga för laget, men ändå så lyckas man på något sätt kämpa sig till segern i går natt.

Edmonton har haft svåra problem mot Dallas när man nu är uppe i fem raka förluster mot just dem. Senast var det ett sent PP- mål som avgjorde då matchen slutade 4-3 till Stars.

I natt ger jag dock Oilers goda möjligheter då revanschlusten är stor mot detta skadedrabbade Dallas.. Håll koll på svenskarna i natt Oilersförsvarare!

****

Minnesota - St. Louis. 1 a
Odds: 1,95 (betfair) Insats: 80 kronor

Minnesota föll isär helt och hållet förra matchen hemma mot Colorado då man till slut föll med 5-6. Men laget är dugligt och kämpar stenhårt för varandra. Man kan förstå laget som är ute efter en tidig revansch i natt mot ett inte alldeles för starkt motstånd, St. Louis.

Jag har ingen större info kring matchen förutom det att Minnesota har två spelare på skadelistan mot St. Louis sex skadade spelare. De största namnen är väl Gaborik i Minnesota och Paul Kariya, Andy McDonald och Dan Hinote i Blues. Ett klart plus för Wilds! Etta!

****

New York Rangers - Pittsburgh. X2
Odds: 1,60 (unibet) Insats: 40 kronor

Rangers har sett riktigt bleka ut i det sista, man är väldigt ojämna för tillfället och man är lite av en besvikelse. Pittsburgh är alltid med i sina matcher, då menar jag alla. Man har alltid hängt med bra, men flytet har saknats emellanåt.

Det finns inte så mycket mer att säga kring matchen. Pittsburgh har en trupp bestående av bättre nyckelspelare än vad hemmalaget har. Fördelen hos Rangers är väl att truppen är helt skadefri, men som sagt, det spelar ingen roll så länge inte spelet stämmer! En krona på X2 får det bli!

****

Då blev det hela tre matcher från nattens NHL. Fem matcher spelas det, men dessa känns ändå bäst. Rygga på eget ansvar, formen är kass! Ärligheten varar längst! Godnatt!

Lycka till den som ryggar!
Mvh ErikBraaten

2 kommentarer:

Anonym sa...

Sämsta bloggen någonsin, SNÄLLA!
Lägg ner!

ErikBraaten sa...

Tack gumman :) Men nej tack :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons