2009-11-04

Mera Champions League


Trolig

Sevilla
- Stuttgart 1,45 4,05 7,25 Expekt

Spanska Sevilla är nog det lag i Champions League som har imponerat mest. Tre raka segrar i CL, i en tuff grupp, betyder att laget kan blir klara för avancemang ikväll. Hemma på Sanchéz Pizjuán - där man fortsatt är obesegrat denna säsongen - bör man klara av det. Med spelare som Kanoute, Adriano och Palop på väg tillbaka efter skador och sjukdomar så förstärker man sina aktier kraftigt i kampen om slutspelet.
Stuttgart har tankarna på den inhemska ligan där man ligger rätt pyrt till. Inte en seger på de fyra senaste matcherna betyder att laget har båda fötterna nere vid nedflyttningsstrecket.
På lördag möter man bottenkonkurrenten Mönchengladbach, ett lag som man har skördat fina resultat emot på senare år och den matchen blir viktigare än dagens.
Tyskarna har nämligen bara två poäng vilket i principen gör det nästan omöjligt för Stuttgart att nå avancemang. Dessutom så har laget förtvivlat svårt att göra mål.
Endast 10 mål på 11 matcher i ligan och tre mål på tre matcher i Champions League.
Nej Stuttgart.. detta vinner ni inte. Ni klarar inte ens av att nå ett oavgjort resultat.
Sevilla vinner. Etta


Spelvärt

Lyon - Liverpool 2,35 3,30 2,90 Expekt
Den press som Liverpool känner av för tillfället har man nog inte upplevt under modern tid. Rafa Benitéz kan komma att få söka ett nytt arbeta och det blir ett uteblivet resultat ikväll.
Liverpool måste - så gott som - vinna borta mot Lyon för att ett avancemang skall vara möjligt. Man kan klara det genom att spela oavgjort men då kommer lagets framtid att avgöras med hjälpt utav Fiorentina. Nej, självklart går Liverpool för segern.
Lagets problem, som jag ser det, är ändå de enorma skadebekymmer som man för tillfället har. Gerrard, Johnson, Skrtel, Aurelio och Riera är indisponibla, medan Daniel Agger är osäker till spel. Att Fernando Torres inte är 100-procentig är också ett klart minus.
Lyon är bra hemma i Frankrike och har bara förlorat mot engelskt motstånd en gång här. ...(Gissa mot vilket lag!?)...
Liverpool i sin tur har bara lyckats vinna fem av totalt 11 matcher i Frankrike.
Franska Lyon har gjort detta så många gånger förut och jag tror att dem lyckas sätta käppar i hjulen för Liverpool denna afton. Liverpool saknar för många spelare, man saknar flytet och sitt självförtroende. Jag går för hemmasegern. Etta!


Spela på matcherna hos Expekt och ta del av deras fantastiska bonus på 100% upp till 1000 kronor på din första insättning!

1 kommentarer:

Unknown sa...

Tror tvärtemot dig Erik vad gäller Liverpool. Har en känsla av att de kommer att kriga sig till en tre poängare. Tycker att Liverpool haft mycket otur på sistone och trots stora skadeproblem så tror jag att turen vänder i dag.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons