2009-11-03

Chelsea säkrar avancemang


Spelvärd

Atlético Madrid - Chelsea 4,25 3,40 1,85 Expekt
Ikväll har Chelsea möjligheten att stänga grupp D genom att besegra Atlético Madrid. Till 1,85 så måste man få tro att London-laget fixar det.
Didier Drogba är tillbaka efter den tre matchers avstängning som han fått utav UEFA och kommer förmodligen att starta ikväll. I övrigt så kommer man med den starkaste truppen som man möjligtvis kan mönstra. Laget går framåt som en mänsklig slåttermaskin i ligan där man har tre raka segrar med 13-0 i samlad målskillnad. Lägger man där till den senaste segern över dagens motståndare så har man fyra raka segrar med 17-0 i samlad målskillnad.
4-0 hemma mot Atlético talade sitt tydliga språk. Det är en jävla klasskillnad mellan lagen.
Madrid-klubben har djupa bekymmer i defensiven som ta mig fan inte har varit ett dugg bättre än Hammarbys denna säsongen. Framåt har Kun Agüero och Forlan inte kommit upp i normal standard och mittfältet är inte det samma som tidigare säsonger. Det håller helt enkelt inte.
Chelsea slappnar av väldigt sällan. Man vinner och stänger grupp D ikväll! Grattis till avancemanget Chelsea!


Spela på matchen hos Expekt.com där du som ny kund får 100% upp till 1000 kronor på din första insättning.

8 kommentarer:

Magnus sa...

Det som talar emot här är väl att Chelsea har stor fokus på Man United matchen nu på söndag och risken finns att ett par spelare får vila här... Luktar mer kryss... Draw No Bet vore passande här!

Anonym sa...

Inte för att vara petig men det är två raka i ligan + 1 CL + Ligacup :) som ger 17-0

Anonym sa...

Sluta snacka skit om hammarby för fan, som om bajen skulle ha lika dåligt försvar som atletico.

Fan vilken förolämpning mot hammarby!

Anonym sa...

1.95 på Unibet för den intresserade.

Anonym sa...

Tja, braaten. Har följt din blogg ett tag nu, och du gör ett bra jobb. MEN, här är en lektion du bör lära dig: Spela ALDRIG på Atlético Madrid. ALDRIG! Mer opåtligt lag får man leta länge och väl efter. Och det gäller åt båda hållen! Genomklappningarna är många ( Din rek då ATM förlorade med 3-0 i Malaga är ett kvitto på det), samtidigt som sanslösa vinster finns de med( tex vända 0-2 till 4-3 mot barcelona). Nej, ikväll kör jag 1a på Besiktas mot Wolfsburg istället!

Martin sa...

Anonym, Måste bara påpeka... Erik spelade ju inte på Atletico väl? Han spelade 2:an på Chelsea. Du kanske läste fel?

Dessutom måste jag erkänna att Atletico gjorde en riktigt bra match igår, så ingen analys kan bli dålig analys hur man än ser på saken ;)

Anonym sa...

Jag vet, Martin. Jag syftade på att man inte ska spela 1X2 i någon match som atlético spelar, alltså varken spela på atlético eller motståndaren. Det är helt enkelt ett lag man bör undvika i spelsammanhang - det finns ju mycket annat att välja bland!

Martin sa...

hehe mjo, så sant så. Ibland bör man undvika att spela på vissa matcher/lag - men inte är det lätt när oddsen lockar... ;)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons