2009-11-05

Något måste snart hända...

Trolig

Anderlecht - Timisoara 1,62 3,65 5,40
Timisoara har ännu inte lyckats näta i Europa League. Laget är för uddlöst och klarar inte av spelet på denna nivå och ska egentligen inte ha speciellt mycket att säga till om ikväll.
Rumänerna har dock varit hyfsat täta defensivt med endast tre insläppta mål på de tre matcher som man spelat. Om Anderlecht lyckas få hål på Timisoara så är de tre poängen bärgade och avancemanget så gott som klart. Det blev en mållös match när de båda lagen möttes för några veckor sedan, en match som Anderlecht borde ha vunnit. Hemma i Belgien så bör man inte få några problem med det.
Tack och bock Unibet för otroliga 1,62!

Spelvärd

Dinamo Zagreb - Ajax 3,75 3,35 1,95 Expekt
Dinamo Zagreb har blivit bestraffade med tre minuspoäng och man blir tvungna att spela två hemmamatcher i Europa League framför tomma läktare. Allt detta sedan upplopp och huliganism i samband med förra årets turnering samt matchen i Timisoara för någon månad sedan. Dessutom så är stjärnanfallaren Madzukic osäker till spel.
Ajax har onekligen funnit storformen.
Man kommer från en imponerande femetta hemma mot Feyernoord under helgen och dessförinnan besegrade man dessutom AZ Alkmaar med 2-4 borta.
Holländarna vann det första mötet med Dinamo Zagreb med 2-1.
Inge märkvärdiga avbräck hos Ajax. Tvåan lockar till nästan två gånger pengarna.


Spela på matchen hos Expekt eller Unibet och ta del av deras fantastiska bonus.


2 kommentarer:

Martin på BettingBloggen sa...

Snyggt spel på Ajax! Ser bra ut såhär efter halvtid!

pallekuling sa...

Kom igen nu erik! 2 av 2 idag visserligen men ditt ROI har ju kollapsat? Kan du inte lägga ner mer tid på dina analyser, spela mindre och på så sätt höja ROI? Du har ju många bra analyser men alla har förmodligen inte värdet? Allt känns väldigt stressat och det blir nog så om man ska få fram minst 2 bra analyser per dag.

Braxingen är outstanding men jag tror du skulle kunna komma en bra bit på väg om du bara ansträngde dej mer och spelade på hans linje. Och frågar du mej så tycker jag du ska redovisa som du gjorde tidigare.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons