2009-11-02

Dansk fotboll och skator!



Spelvärd

Odense - Åalborg 1,70 3,55 4,85 Unibet
Åalborg inledde säsongen på ett mycket tongivande sätt. Men ju längre in i säsongen som man har kommit desto sämre har det gått för laget. Tills idag har man flera skador på tongivande skador och laget kommet från en minst sagt förödmjukande förlust i cupen för några dagar sedan. 2-1 mot Hobro, ett lag från division tre är ett resultat man snabbt vill glömma.Sörensen, Gaardsöe, Jakobsen och Fredheim Holm är alla skadade.
Odense har god form och har få skador i truppen. Ikväll kan man ställa upp med den bästa möjliga startelvan. Man leder den danska ligan. Laget har ett bra driv för tillfället. 1-1 mot Randers i den senaste ligamatchen är något som man glömt för länge sedan, nu vill man snabbt ta tre nya poäng. Det ordnar man mot Åalborg i eftermiddag! Etta.


Sheffield United - Newcastle 2,70 3,25 2,50 Expekt
Mängder av skador i hemmalaget. I den senaste matchen mot Cardiff, förlust 3-4, så blev laget utbuat efter matchen då det var den tredje raka förlusten. På dessa tre matcher har man dessutom släppt in 10 mål.
Newcastle fick ett positivt besked senast när man lyckades besegra Doncaster med 2-1. Kanske är laget på gång igen efter en tid med dåliga insatser. Coloccini, Taylor och Simpson är en defensiv trio som måste vässa formen en aning.
Skatorna är väl inte ligans bästa lag på bortagräset men med de skador som hemmalaget har så är det värt en krona på laget till ett läckert odds. Vi vet ju vilket kapacitet man har jämfört med övriga lag i The Championship. Jag väljer att testa bortasegern.


Vill du se båda mina matcher live? Då ska ni bli medlem hos Expekt.com, som erbjuder 100% på din första insättning upp till 1000 kronor. Här kan ni följa Odense - Åalborg klockan 19:00 och Sheffield United - Newcastle klockan 20:45. Lycka till!

2 kommentarer:

ErikBraaten sa...

Funkar det här nu eller?

Anonym sa...

sjukt hur matchen (OB - AAB) kunde sluta 1-1. OB hade hur många chanser som helst i första och en hel del i andra också. kasst!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons