2009-04-05

Många klara favoriter!

Udinese - Inter. 2 a
Odds: 1,80 (Expekt) Insats: 105 kronor (5%)

Udinese är uppochner även denna säsongen. Lager har hög kapacitet men underpresterar allt som oftast. Idag är Di Natale borta (borta hela säsongen), plus sju andra spelare p g a skador eller avstängningar.

Inter har alltid haft svårigheter borta mot Udinese, på Stadio di Friuli. 2005 kom den senaste segern. Efter det har man spelat tre oavgjorda matcher. Idag tror jag dock på ett trendbrott. Inter måste nästan vinna för att slippa bli flåsta i nacken av de jagande lagen i jakten på Scudetton. Chivu är tillbaka och förstärker mittlåstet. Tyvärr så saknas istället Maicon.

Jag tror att Inter vinner mot ett skadedrabbat Udinese. Tvåa


Valenica - Getafe. 1 a
Odds: 1,85 (Expekt) Insats: 80 kronor (4%)

Alla finasiella problem i Valencia är för tillfället lösta. Nu betalas spelarlönerna ut igen och byggnationen av de nya stadion har kommit igång. Lite arbetsrå infinner sig i truppen.

1-0 segern av Racing senast, var en viktig seger. Och i takt med att spelare kommer tillbaka efter skador (Villa, Silva) så har även stämmningen och harmonin ökat i laget. Nu känner man att man är med i racet igen. I kväll tror jag att laget har goda chanser att besegra ett bortasvagt Getafe hemma på Mestalla! Etta

0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons