2009-02-06

Dagens enda spel!

****

Arminia Bielefeld - Hertha Berlin. 2 a Hcp-spel + 1 Mål
Odds: 1,50 (Expekt) Insats: 10 Units

Arminia Bielefeld vann senast mot ett blekt Werder Bremen. En bra insats av Bielefeld, men samtidigt kan man inte bortse ifrån det faktum, att Bremen saknade en del stjärnor i den matchen.

Hertha Berlin ligger på andraplatsen bakom succésagan Hoffenheim. Laget är ett av ligans bättre hemmalag medans det gått något knackigare på resande fot. I eftermiddag skall man alltså befinna sig på Schüco Arena i ett försök att få med sig tre nya friska poäng, något som laget inte har lyckats med sedan år 2002.

Berlin har en del skador och även om oddset på tvåan är bra (2,94), så vågar jag inte spela. Men med en ett litet försprång med ett mål så borde man vinna detta. Ett sund spel enligt mig.


****

Mitt enda spel för idag...

Vi hörs imorgon!
Mvh ErikBraaten

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ett sund(antar du menar sunt) spel säger du, inte ett bra, inte ett intressant, utan ett SUNT spel och i samma ögonblick lägger du maxinsats.

Herregud, hört talas om Money Management?

Anonym sa...

Om du bommar idag sätter jag hundra spänn på att du kommer starta om din statistik, sätter du emot?

Anonym sa...

Everton spelas imorgon till 1.75 hos Betsafe. Oddset är bra mot Bolton som har förlorat samtliga 9 matcher (!) mot topp 6 i PL i år.

Sen har vi ju Jo som tillkommer i laget och som är ytterst kompetent. Starkt spel!

Anonym sa...

Spelet satt, grattis till det. MEN jag tycker att det är väldigt konstigt att du spelar så hårt på en match där det laget du tippar på dras med många skador. Du maxar detta spel utan att egentligen ha ett enda bra argument, förutom att man är ett topplag. Du nämner istället argument som inte stödjer ditt spel, som att man är dåligt på bortaplan, inte vunnit där sedan 2002, samt skadorna då.
Att en spelare som Pantelic´saknas nämns inte ens, konstigt tycker jag då han är deras bäste målskytt.
Nåväl spelet satt allting gott tillslut.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons