2009-01-14

Malmö till 3,05!!!

****

Växjö - Malmö. 2 a
Odds: 3,05 (Betfair) Insats: 22 kronor (2%)

All ära till Växjö som verkligen spelat bra denna säsongen. Jag tror dock att de presterat en aning över sin förmåga och att man mycket väl kan falla några placeringar ner i tabellen. Nu ligger laget på en imponerande tredjeplats och siktar givetvis på Playoff. Mycket har klaffat för laget denna säsongen och laget förtjänar den placeringen. Man har ett bra Powerplay (22,8%). Något som man sliter med är Boxplay (83,9%) där man bara är sjätte bästa laget i Allsvenskan.

Ny tränare i Malmö inför kvällens match. Det som behövdes att göra gjordes i Redhawks, och nu tror jag på en del förändringar i tabellsituationen. Man har en riktigt stark trupp på pappret, tillräckligt bra för att besegra Växjö i kväll.

Göran Karlström och Robert Olsson är de tränare som kommer föra Malmö vidare. Det är de tränare som fans och spelare försiktigt önskat att skulle ta över klubben. Nu är de på plats och Mif kommer jaga en seger direkt här. Spelarna vill visa fansen att det var den förre tränaren det var fel på och inte truppen. Man måste våga visa viljan och kämoa sig till denna segern som skulle betyda oerhört mycket.

Kanske inte kvällens säkraste spel, men ett mycket vackert och spelbart odds. Malmö kan bara de vill!


****
NHL - förhoppningsvis ikväll!

Lycka till den som ryggar!
Mvh ErikBraaten

0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons