2009-01-04

Kryssrisk i natt?

****

Anaheim - Phoenix. X
Odds: 4,10 (Betsafe) Insats: 2 units

Inte helt ovanligt med kryss när dessa lag ställs öga för öga. Sju av de 20 senaste matcherna har gått till förlängning.

Anaheim har en del kännbara skador då Cory Perre, Selänne och Beauchemin saknas. Laget har även tre raka förluster hemma. Senast förlorade man med 5-4 mot Philly.

Phoenix kan snurra rejält när man ångar på och laget kommer med två raka segrar i bagaget. Men Anaheim måste tas på största allvar då man är hyfsat starka hemma.

Bryzgalov tillbaka efter skada i Phoenix kasse och lär vilja täppa igen i sin gamla arena. Stora kryssmöjligheter här i natt tycker jag. Kryss


****

Chicago - Flames. 1 a
Odds: 2,10 (Betsafe) Insats: 3 units

Flames har back to back här och kommer med fem raka vinster i bagaget. Här får man dock en mycket svår uppgift mot ett ungt och bra Chicago. Laget som har vilat under flera säsonger från framgångar har verkligen visat framfötterna denna säsongen och hunger är sannerligen stor.

Senast man spelade hockey så mötte man Detroit och förlorade, matchen spelades utomhus och kan störa. Vanligtvis så hade jag tryckt en aning här, men matchen i kylan kan påverka laget.

Men annars tycker jag att Hawks chanser är goda. Etta


****

New Jersey Devils - Ottawa. 1 a
Odds: 1,75 (Betsafe) Insats: 6 units

Ottawa föll tillbaka och förlorade senast med 3-1 borta mot Toronto efter ett tidigt ledningsmål av Alfredsson. Man fick inte spelet att stämma och i spelformen PP lämnade man en del att önska. Volchenkov återigen skadad och laget står därför utan deras bästa backar, Kuba och just nämde Volchenkov.

Devils står upp bra hemma och vann detta möte med 5-1 senast, då var Sens chanslösa. Devils har tre mycket farliga kedjor och detta ska man bara vinna. Jag sätter 6 units på en etta.


****
Det blir vad jag ger er i natt. Walter Pandiani!!!! 1-1 mot Sevilla i 90:de. Givetvis surt men så är det att betta. Ibland har man inte turen på sin sida!

Lycka till den som ryggar!
Mvh ErikBraaten

0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons