2009-01-05

Inte helt nöjd med gårdagens och nattens resultat!

Inte helt nöjd? Inte alls nöjd rättare sagt. Fonden gick några units back och det är aldrig bra. Givetvis tråkigt, men det är något man börjat lära sig att hantera, förluster. Man måste förlora emellanåt för att sedan kunna vinna. Det är det som är tjusningen med betting.

I kväll är det framförallt hockey på tapeten. Jag vet inte riktigt hur vida jag törs spela på den svenska hockeyn men jag kan göra ett gott försök. Serien är så otroligt jämn. Alla lag kan besegra varandra, roligt men svårlöst. Inga tecken känns som ett givet spel.

JVM-final senare i kväll. Fantastiskt roligt och spännande. Hockeyn i Kanada är så otroligt står och räkna med en viss förfördelning för Kanada i finalen, det är inte helt ovanligt. Publikrekord och 109 miljoner kronor i vinst är vad turneringen gett sedan första nedsläpp. Publikrekord har alltså satts och detta innan finalen ens börjat. Snacka om tryck i natt.

Det finns en del fördelar för Sverige. Kanada har all press på sig. Hemmafans vill att laget vinner JVM- guld och allt annat ser dem som ett misslyckande. Sverige har stora kunskaper och kan självklart vinna. Dock så tror jag att vi får det tufft.

En spännande eftermiddag och kväll att vänta!


Mvh ErikBraaten

0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons