2008-12-08

Senators vs. Panthers

****

Ottawa - Florida. 1 a
Odds: 1,90 (betsafe) Insats: 60 kronor

Ottawa är på gång igen efter en tung period. Det är framförallt förstakedjan med Heatley, Alfredsson och Spezza som gör det framåt i Senators, men man hoppas på att fler kommer att kunna producera framåt ikväll.

Senators får tillbaka Chris Neil och bakcen Alexandre Picard, två spelare som kan ge laget ännu en push till ett förbättrat spel. Laget kommer från två raka segrar, en imponerande seger mot Pittsburgh senast med 3-2 efter ett hatrick av Spezza. Spezza är "on a hot streak" och kan gott och väl avgöra nattens match.

Florida har raden 5-1-8 på borta is och detta blir den första matchen av fem under deras "away trip" som de ska genomföra. Florida saknar en hög med spelare, men några kan dock vara på väg tillbaka till nattens drabbning. Zednik och Stillman är två av de som kan komma tillbaka, vilket skulle innebära en del men inte tillräckligt.

Ottawa tar sin tredje raka seger i natt! Etta

1 kommentarer:

Anonym sa...

Jag lämnar det här med länkutbyte. Dessvärre innebär det att jag tar bort er länk på Braxingen. Har författat ett inlägg om varför jag gör det, som kan vara bra att läsa.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons