2008-12-08

NHL - en pengajakt i sömnen!

En del av er verkar väldigt nöjda med mina resultat från NHL, men jag vill bara varna er, satsa inte för mycket pengar på mina rekar. NHL är riktigt riktigt svårt och man måste verkligen damma av alla möjliga ledtrådar till ett korrekt spel. Men inte ens det behöver vara till någon hjälp. NHL är en väldigt öppen historia, med ganska klara favoriter vissa kvällar. Att spela favoriter är inte alltid någon lösning på ett vinnande spel, de kan lika gärna förlora. En match kan vända på 30 sekunder. Allt går så otroligt fort där borta. Så, håll i sedlarna när ni spelar NHL!

****

Boston - Tampa Bay. 1 a
Odds: 1,70 (betsafe) Insats: 100 kronor

Boston spelar otroligt bra hemma men man är minst lika bra borta. Man har visat upp ett bländande spel och det är framförallt förstakedjan Savard, Kessel och Lucic som spelar otrolig hockey. Hela laget är med och producerar framåt, sen så har man en på nyttfödd målvakt, svensk bekantingen Tim Thomas i mål som har en otrolig räddningsprocent på 94,2 och en GAA på 1,83.

Tampa Bay har det fortfarande riktigt tungt. Laget ligger sist i sin division och man har inte vunnit någon av sina sex senaste matcher. Boston i sin tur har vunnit sina sex senaste. Skador finns det en del av i Tampa. Boston kan få tillbaka Marco Sturm och Aaron Ward och då saknar laget endast Andrew Ference.

Jag kan inte förstå hur Bruins inte ska lyckas vinna. Allt talar för en seger. Man vann mot Tampa med 3-1 bora senast lagen möttes. Jag tror att man vinner med större siffror i natt! Etta!


****

Mvh ErikBraaten

1 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för tipset!Nu vart man några kronor rikare :)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons