2008-12-15

NHL - kan LA rå på San José?

Har tittat på båda matcherna från nattens NHL och båda matcherna lockar till spel. Detta är vad som spelas:

****

Los Angeles - San José. 1 a
Odds: 3,70 (Betfair) Insats: 40 kronor

I natt tror jag att San Josés fina svit bryts mot ett hemma starkt LA. Los Angeles har tre raka segrar hemma och formen är bra. Nattens match blir en riktigt tuff match, men jag tror att man kan dra det längsta strået, det är nämligen dags för en förlust för San José.

San José får klara sig utan den rutinerade centern Roenick som blir borta i tre veckor framöver. Centern skadade sig i den senaste matchen, i segermatchen mot St. Louis. På borta is har laget raden 8-0-3 med 40-31 i målskillnad. Imponerande siffror. Men i natt kan siffrorna bli mänskliga då ett lag inte kan fortsätta imponera i alla matcher. Man saknar även Cheechoo och Mitchell.

LA saknar Armstrong, Cliche och Johnson men Richardson kan möjligtvis knyta på sig skridskorna för att spela nattens match. Jag testar en liten "Skrälletta"!


****

Detroit - Colorado. 1 a
Odds: 1,65 (Expekt) Insats: 90 kronor

Detroit är bra hemma med raden 9-2-2 med 51-41 i målskillnad. Svensklaget har dock haft lite bekymmer på slutet då tre av fem matcher har avgjorts i förlängning eller på straffar. Nu vill laget besegra Colorado för att inte tappa för mycket mark till serieledaren. På rehabiliteringslistan finns endast McCarty.

Colorado har två segrar på de fem senaste matcherna. Man förlorade senast hemma mot Chicago. Laget har svårt att spela hockey i 60 minuter, då de i den tredje perioden oftast slår av på tempot och släpper in mål bakåt istället. Det är ett av lagets större bekymmer. På skadelistan hittar man Sakic, Tucker, Svatos, Willsie och Guite.

I natt glider Detroit lättare än Colorado. Red Wings har besegrat Avalanche i åtta raka matcher. Här blir det en etta!

****

Ta för er!

Lycka till den som ryggar!
Mvh ErikBraaten

1 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena! Bra blogg som jag följer dagligen med stort intresse...

Nu till mitt egentliga ärende; Kan du tänka dig att länka till min blogg? Jag länkar nämligen till din... Här är iaf adressen så får du göra som du vill... http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.5819887

/MVH Perra!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons