2008-12-15

Linköping - Luleå

****

Linköping - Luleå. Över 5,5 Mål
Odds: 2,10 (Betfair) Insats: 80 kronor

Linköping har Elitseriens dyraste lag med fyra bra kedjor. På slutet har laget fått grus i maskineriet och behöver verkligen att få ordning på spelet. Man blandar målrika med målsnåla matcher. 5-5, 1-2, 5-6 och 1-2 är LHC´s resultat de fyra senaste matcherna. Laget ska normalt sett ha fyra kedjor som producerar framåt, då laget har en makalös bredd och massvis med kvalitéer.

Luleå är Elitseriens sjunde bästa lag på borta is. Man är ett av seriens formstarkaste lag för tillfället. Formen har dock skurit sig en aning på slutet men man kommer från seger senast, då man borta besegrade SSK med 1-2. Norrlänningarna har kapacitet att skapa oreda hos de flesta försvar i Elitserien och man kommer med all säkerhet att pressa LHC vid flera tillfällen i kväll.

Det kan bli aktuellt med målvaktsbyten i båda lagen. Det innebär att Törnqvist vaktar Luleås bur och Fransson LHC´s bur. Detta faktum ökar förtroendet för spelet , enligt mig, och därför väljer jag att spela.


****

Räkna med ett NHL-lir i natt!

Mvh ErikBraaten

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ser fram emot att få NHL-liret: många har nog sett stensäkra Sharks- och Detroitsegrar framför sig och lagt ifrån sig spelkupongen...men kanske går det att hitta något klokt. Tror snarast på att värdet är åt Lakers och Colorados håll i så fall.

ErikBraaten sa...

I LA Kings ser jag ett visst värde faktiskt... Men Detroit tror nog även jag att lyckas vinna i natt

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons