2008-12-06

Då serverar jag lördagens spel!

****
Manchester United - Sunderland. 1 a. HcP-spel -1 Mål
Odds: 1,50 (betsafe) Insats: 100 kronor
Känns som ett riktigt starkt spel. Sunderland saknar en tränare i dagens match eftersom Roy Keane sa upp sig via ett SMS och flydde landet. Ingen Roy Keane mot United idag. Laget har lite av en kaotisk situation då flertalet viktiga spelare är borta, spelare som hotar med att lämna i januari och en svag artonde plats i ligan. Man vet vilket av dessa två lag som är det bättre.
Manchester United börjar komma upp på fötterna igen efter en något trevande period med två matcher utan några gjorda mål. Men man besegrade lokalrivalen City med 1-0 förra helgen och man slog ut Blackburn ur Carling Cup under veckan, målfyrverkeri då. Paul Scholes är tillbaka efter skada, men man räknar inte med honom idag, annars så ser skadeläget klart ljust ut hos mästarna. Detta HcP spel lär ju bara sitta!
****
Barnsley - Reading. 2 a
Odds: 2,20 (ladbrokes) Insats: 40 kronor
Jag anser att oddset på Reading är högt och att det måste spelas. Man har inte övertygat borta med raden 3-3-4, 16-14 i målskillnad, men man ska vara så pass mycket bättre än Barnsley om laget har en bra dag. Senast vann man hemma mot Coventry med 3-1, i en match där man inte alls imponerade och man låg faktiskt under i försa halvleken. Men man vände på steken och kontrollerade matchen som till slut slutade med resultatet 3-1.
Barnsley inte oäven på hemmaplan där man har raden 5-2-3 med 15-10 i målskillnad. Men här ska man vanligtvis inte räcka till!
Reading får mitt spel p ga det fina oddset, men man måste verkligen spela på topp för att bärga tre poäng. Det tror jag att man gör. Tvåa
****
Chievo - Roma. 2 a
Odds: 1,80 (betfair) Insats: 60 kronor
Fint odds på bortalaget. Roma har sedan den meriterade segern hemma mot Chelsea tagit nio poäng av nio möjliga på tre spelade matcher. Idag har man åter igen en passande uppgift för Rom-laget som är på frammarsch i Serie A.
Efter 14 omgångar så har Chievo endast mäktat med sju mål och nio poäng. Man tog senast en viktig seger mot Udinese vilket innebar tre viktiga poäng i bottenskikten.
Jag tycker att Romas form talat för laget. Och sen efter att jag sett Chievos uppställning (4-4-2) så förstår jag att detta borde verkligen gå Romas väg. Chievos 4-4-2 uppställning kommer bli uppätet av Romas mittfält då man blir en man mer centralt och att man har mycket högre klass på mittfältarna. Roma får åka hem med ytterligare tre bärgade poäng! Tvåa
****
Dagens avslag: Jag skulle verkligen inte rekommendera en rak två på Liverpool idag. Saknaden av Torres är stor och laget har därför problem med målskyttet. Blackburn har skrällchans så man brukar spel bra mot storlagen på Ewood Park, man är dessutom i stort poängbehov. Krysset är nästan ett måste på stryktipskupongen!
****
Det blir mina spel för dagen!
Lycka till den som ryggar!
Mvh Erikbraaten

3 kommentarer:

Anonym sa...

Varför tar du från aftonbladets så mycket, du har nästan aldrig om aldrig skrivit avslag men nu när du gör de så är de som en kopia av aftonbladdet!!! komigen braaten

Anonym sa...

Mycket skitsnack i forumet men skit i det.

Kommer det NHL-spel?
Tycker verkligen du ska öka insatserna på det!

Anonym sa...

kan bara hålla med tidigare skrivare , denna blogg blir bara sämre och sämre för varje dag som går. Skäms och lägg ner !!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons