2008-11-15

Då presenteras dagens spel:

------------------------------

Fulham - Tottenham. 1x
Odds: 1,66 (betsafe)
Insats: 50 kronor
Spelstopp: 16:00
Resultat:
2-1

10:an Fulham mot 16:de plats placerade Tottenham. På Craven Cottage är Fulham mycket bra då lag som Arsenal, Newcastle, Wigan och Bolton har åkt på pumpen mot Hodgsons mannar. Laget har 4-1-1 med 8-4 i målskillnad hemma.

I eftermiddag gästar Londonklubben Tottenham, vars säsong har varit både otroligt dålig men även enastående. Man presterar verkligen bra i omgångar. Spurs har inte förlorat på fem raka matcher, och då har man mött b la Liverpool, Arsenal och City.

Det har blivit stor skillnad på laget och klubben i helhet sedan Harry Redknapp tog över som manager. Men man kan inte lyckas jämt. Borta har laget raden 1-2-3 med 3-9 i målskillnad. Laget kan mycket bättre än det.

Tottenham saknar endast dos Santos i eftermiddag. Camara, Seol och Adranik saknas i hemmalaget.

Oddset lockar minst sagt, då jag tror att hemmastarka Fulham, kan stoppa grus i Redknapps maskineri. 1x får bli mitt spel.

------------------------------

Birmingham - Charlton. 1,a
Odds: 1,60 (expekt)
Insats: 90 kronor
Spelstopp: 16:00
Resultat:
3-2

Birmingham haft haft en period med sämre resultat. Man har inte alls nått upp till sin potential. Man har The Championships bästa försvar då man än så länge inte släppt in mer än ett mål i en match under säsongen. Offensivt stämmer det dock inte riktigt. Laget har endast gjort 19 mål på 16 matcher, och det är riktigt svagt.

Idag gästar Charlton som fick sig en liten mental chock senast borta mot Plymouth. Carlot tog ledningen lika snabbt som man förlorade den på övertid i den matchen. Alan Pardew har fått utstå en del kritik under säsongen, då det inte har sett speciellt just ut för klubben. Man ligger strax ovanför nedflyttningsstrecket med raden 4-4-8 17-23. I spelet på bortaplan har man raden 1-3-4 och 5-9 i målskillnad.

Jag tror på en relativt målsnål match som defensivt skickliga Birmingham vinner till slut. Etta

-

Birmingham-Charlton. Under 2,5 mål.
Odds: 1,70 (expekt)
Insats: 30 kronor
Spelstopp: 16:00
Resultat: Över 2,5

Båda lagen gör, som sagt, väldigt lite mål. Det blir en tillknäppt inställning. 1-0 kanske?

-----------------------------

Det får bli mina spel för dagen....
Låt oss hoppas att formen sitter i.
Lycka till den som ryggar!

Mvh ErikBraaten

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det här är nog första gången jag hoppas att du förlorar ett vad. Tror inte mina grabbar förlorar mot Fulham, och i ärlighetens namn kan jag tycka att det är lite större att slå Liverpool x 2, Man City och spela oavgjort mot Arsenal än att slå Wigan, Newcastle och Bolton. Glöm inte att det är ett derby och att hemmaplan nog inte spelar så stor roll då. Ryktas att Spursmålvakten Gomes är skadad, vilket knappast är en nackdel för oss med hans form...eller brist på, hehe....

Anonym sa...

Jag spelade X2 på Tottenham ;)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons