2008-11-27

Då kör vi!

Då sätter vi fart på dagens spänning. Detta är mina utvalda matcher:

****

HV71 - Frölunda. Antal mål av Frölunda: Över 2,5 Mål
Odds: 2,00 (ladbrokes) Insats: 30 kronor
Spelstopp: 18:00
Resultat:

Detta tycker jag verkar vara ett spännande spel. Det brukar bli massvis med mål i dessa matcher mellan HV71 och Frölunda. Dem har spelat över linan de två matcherna lagen har mötts denna säsong. En seger vardera, 5-3 till Frölunda och 6-2 till HV71.

Frölunda har verkligen fått fart under skridskorna och ligger otroligt nog trea efter den oroväckande inledningen av säsongen. Serien är väldigt jämn, och i stort sett alla lag kan byta plats med varandra i tabellen efter kvällens omgång.

Frölunda vann senast mot Rögle med 5-0. Den ineffektivitet laget hade inledningsvis har istället vänt och blivit till riktiga målrika tillställningar på slutet.

HV71 har spelat oavgjort i fyra matcher i sträck nu, och man har bara vunnit en efter sudden, två har slutat oavgjort och en har man förlorat. Formen är inte riktigt på sin plats och jag tror att man får problem att haka på Frölundas matchtempo i afton.

Frölunda är verkligen på gång och gör numera mål i massor. Visst ska man kunna göra minst tre mål mot HV ikväll? Jag tror det!


****

Sampdoria - Stuttgart. 1 a
Odds: 1,85 (expekt) Insats: 40 kronor
Spelstopp: 20:45
Resultat:

I måndags fick Armin Veh lämna posten som manager för Stuttgart. De dåliga resultaten i Bundesliga ska vara en av faktorerna till att han sparkades. Reservlagscoachen Rainer Widmeyer, kommer istället att coacha laget i denna match borta mot Sampdoria.

Sampdoria är obesegrade i sina tio senaste hemmamatcher i Europacup-spel. Laget har även gått bra i ligan med två raka segrar, även dessa på hemmaplan.

Skadeläget ser allt ljusare ut för italienarna. Lagkaptenen Palombo saknas, men har har varit borta en längre tid tillsammans med Padalino. Men det har funnits duktiga spelare i bra form som har imponerat på deras positioner.

Stuttgart är ett obalanserat lag för tillfället. Som jag skrev tidigare i analysen så går det knackigt i ligan och man saknar en fullblodsmanager i kvällens match. Man har skador på Jens Lehmann (tveksam till start), Bastürk, Rudy, Kedhira och Delpierre missar matchen.

Sampdoria blir för starka på hemmaplan då man kan så gott som säkra sitt avancemang till slutspelet genom en vinst i afton. Etta


****
Vill du diskutera mina spel så nås jag på Msn: erikbraatens.speltips@hotmail.com

Det får bli mina spel.
Lycka till den som ryggar!


Mvh ErikBraaten

0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons