2008-11-16

Cassano & Co - värt pengar!

Då sätter vi fart på söndagens bästa spel, häng med!:

------------------------------

Sampdoria - Lecce 1 a.
Odds: 1,65 (expekt)
Insats: 80 kronor
Spelstopp: 15:00
Resultat: 3-2

Sampdoria är svårslaget och ypperst stabila hemma på Luigi Ferraris. Laget måste plocka tre poäng mot sämre lag om man ska uppnå målsättningarna denna säsong. Än så länga har det gått lite si och så.

Lecce har historiskt sett haft det svårt på Luigi Ferraris. 2006, då det senast begav sig, vann man dock. Men annars så har klubben förlorat sex av de tio senaste mötena borta mot Samp, och man har dessutom släppt in tre mål eller fler i nio av de tio matcherna.

Sampdorias rad på hemmaplan är denna, 2-3-0 med 5-2 i målskillnad. Det är helt klart ett underkänt betyg, men det är också något man vill ändra på.

Lecces har raden 0-2-3 med 1-7 i målskillnad. Det är ju ett tydligt tecken på att man inte trivs i spelet på bortaplan, och att man är nykomlingar med begränsade resurser.

Sampdorias backlinje är tungt skadedrabbat, och faktum är att man kommer till spel med endast tre backar. Det är antagligen den bästa matchen under säsongen att ha en såpass skadedrabbad backlinje, eftersom Lecce lägger sig på tokdefensiv i bortamatcher. Samp kommer att få anfalla i matchen. Cassano & Co snurrar upp nykomlingen. Etta - värt en peng!

------------------------------

Udinese - Reggina 1 a.
Odds: 1,45 (expekt)
Insats: 90 kronor
Spelstopp: 15:00
Resultat:
0-1

Udinese spelade 0-0 mot Reggina i cupen senast. Det är något man knappst vill tillåta när klubbarna återigen möts på Friuli i eftermiddag.

Udinese är starka hemma med raden 4-2-0 och 12-5 i målskillnad. Man har b la besegrat Roma med tre mål emot ett hemma på Fruli.

Idag gästar jumbon Reggina som har sex förluster av sex möjliga försök i spelet på bortaplan. man har 1-16 i målskillnad och har därmed inte haft mycket att säga till om när man varit på resande fot. Man reser till Friuli, och självklart har man förhoppningar på poäng, men mot Udinese blir det tyvärr inga.

Udinese har ett ungt och spännande lag. På pappret är man mycket vassare än dagens motstånd, och man vinner relativt komfortabelt. Etta

------------------------------

Malaga - Villareal 2 a
Odds: 2,15 (expekt)
Insats: 50 kronor
Spelstopp: 17:00
Resultat:
2-2

Nykomligen Malaga har kvalitet i offensiven, det såg man inte minst mot Real Madrid på Bernabeau senast. Men defensivt så läcker laget en del.

Villareal kommer från en rejäl utskåpning i den spanska cupen där man förlorade med hela 6-1 på två matcher mot Poli Ejido. Man har siktat in sig på ligan denna säsong och delvis CL, men revanschsuget finns någ i truppen.

Villareal formar ett starkt lag, och borta har man en godkänd statistik med raden 7-3-0 och 19-9 i målskillnad. Anfallaren Rossi är hyperfarlig för tillfället.

Malaga har raden 2-1-2 med 5-8 i målskillnad. Laget ligger på en betryggande tiondeplats med sex poäng ner till nedflyttningsplatserna, det innebär att man kan spela utan press i afton.

Jag tror ändå att Villareal blir snäppet vassare och vinner! Etta

------------------------------

Vi börjar med dessa spel...
Lycka till den som ryggar!

Mvh ErikBraaten


0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons