2008-10-25

Lördagssmask!

Efter en dag med lätt bakfylla och lite sämre motivation än vanligt, så dyker det till sist upp lite spel. Smaka på detta!:

Färjestad-Rögle. 1,a
Odds: 1,60 (expekt)
Insats: 400 kronor
Spelstopp: 16:00
Resultat:
2-3

Färjestad är på gång. Man besegrade Brynäs i sin senaste hemmamatch med imponerande 5-1. Med raden 7-1-6 och 32-32 i målskillnad så ligger laget för tillfället på en femteplats. Nu har man på riktigt tagit upp jakten på lagen i toppen av tabellen, och jag anser att dagens match mot nykomlingarna Rögle är en mycket lämplig uppgift. Nu ska vi inte glömma bort Rögle som faktiskt har imponerat inledningsvis. Men jag tror man blir en storlek för liten här. Etta

------------------------------

Reading-Queens Park Rangers. 1,a
Odds: 1,65 (expekt)
Insats: 300 kronor
Spelstopp: 18:20
Resultat:
0-0

Reading är enormt starka hemma. Laget har ännu inte förlorat en enda poäng på Madjeski Stadium. Det såg lite halvdarrigt ut mot Doncaster senast, något som jag dock tror att var en tillfällighet. 6-0-0 och 21-4 i målskillnad är imponerande hemmastatistik för Royals. QPR är dock inte ofarliga men på bortaplan är man svaga. Man har raden 1-2-3 och 2-6 i målskillnad. Jag kan inte se hur QPR ska kunna skrälla mot ett av Englands starkaste hemma lag och ligans målfarligaste gäng. Ettan är dagens bästa spel!

Det får bli dagens spel!
Lycka till den som ryggar...

Mvh ErikBraaten

0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons