2008-10-18

Lördagsgodis serveras!

Dagen igår har vi redan glömt och blickar framåt mot en enastående lördag. Det ska sägas att det känns oerhört svårtippat idag. Men detta är vad jag lyckats vaska fram:

Preston-Reading. 2,a.
2,40 (Unibet) Insats: 150 kronor
Spelstopp: 16,00


Preston har en del problem i backlinjen. I eftermiddag möter man Englands målfarligaste lag med Kevin Doyle och Noel Hunt i spetsen. Chaplow saknas i backlinjen hos Preston (en spelare som alltid är bra mot Reading) man saknar även Cullum Davidson. Om man ska titta till statistiken så har Preston ett klart övertag med 15 segrar på 23 matcher. Reading har endast gått segrande ur kampen lagen emellan, vid tre tillfällen. Reading vann dock det senaste mötet med 3-0. Det ska sägas att Reading endast har vunnit en bortamatch under säsongen, mot bortaspöket Wolverhampton senast. Man har fått upp ångan rejält och gör mål på i princip det mesta. Man besegrar ett Preston som har stora promblem i defensiven. Tvåa!

AIK-Norrköping. 1,a
1,65 (Expekt) Insats: 100 kronor
Spelstopp: 16,00


Känns som en aning avslagen match, båda lagen har egentligen inget att spela för. Alla "gnagare" förutom Djordjic är tillgängliga och vill nog ha hedern i behåll efter en katastrofal, näst intill destruktiv säsong och besegrar Norrköping i eftermiddag. Laget förväntas att få ett enormt publikstöd då fansen har dragit igång någon slags kampanj (i positiva bemärkelser) till laget och lagets tränare Rickard Norling. Norrköping ligger hjälplöst på jumboplatsen och en trepoängare här idag känns långt bort. Man saknar dessutom ett gäng med spelare. Etta!

Färjestad-Brynäs. 2,a
3,45 (Expekt) Insats: 80 kr
Spelstopp: 16,00


Detta anser jag att är ett kraftigt överodds. Brynäs leder Elitserien och har på ett imponerande sätt genomfört sina matcher, så här långt, med bravur. Markström i målet är en enastående målvakt och har gjort en kanonsäsong så långt. Man har dock inte besegrat Färjestad i Karlstad på sex år, något som idag kan förändras. Sviter är nämligen till för att brytas. Färjestad har inte varit lika överlägset som tidigare år men laget är starkt på pappret. Ineffektivitet har varit FBK´s akilleshäl denna säsong. Jag tror Brynäs har väldigt goda chanser här idag. Tvåan testas.

Dessa spel får mitt förtroende idag.
Lycka till den som ryggar!

Mvh ErikBraaten

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,

synd där igår på både BFK och Reading, jag trodde också starkt på att Reading skulle ta det men men så kan det gå ibland, lycka till idag söndag väldigt intressant dag!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons