2008-10-20

Det är dags nu City!

Idag startar 5000Fonden, med förhoppningar om att nå till himlen. Jag önskar att denna fond inte kan gå back utan att den istället stiger till skyhöga höjder. Men vi börjar lite blygsamt med detta:

Newcastle-Manchester City. 2,a.
Odds: 2,30 (expekt)
Insats: 200 kronor
Spelstopp: 21,00
Resultat:
2-2. x

Här har vi en match mellan två lag i poängbehov. Newcastle ligger på en 19e plats och har det väldigt kämpigt för tillfället. Michael Owen är borta p ga skada, något som påverkar laget betänkligt. Owen är kanske den spelaren som betyder mest för ett lag, och Newcastle hade behövt honom i denna match. Manchester City gjorde en bra match senast mot Liverpool, tyvärr så tappade man en 2-0 ledning till förlust 2-3. Men City har det i sig, man kan tampas med de större klubbarna, kanske inte vinna varje match, men att stå upp och göra det svårt för de topp fyra lagen, det kan dem. Ikväll gästar man Newcastle som har det tufft. Klubben är till salu och laget står utan någon etablerad tränare. Det är kris i den anrika klubben.

Nyförvärvet Zabaleta och gangstern Barton är avstängda för City. Men annars är så gott som hela laget friska för spel, efter landslagsuppehållet. I Newcastle så saknas Owen, ett tungt avbräck, så tungt att jag tror att det kan innebära ännu en förlust. Känner att värdet i detta spel är bra och att tvåan måste testas! Tvåa

Ska fortsätta min jakt på dagens bästa spel, så ska vi se om det inte kan dyka upp fler rekar här på bloggen... Håll utkik!

Mvh ErikBraaten

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag väntar tills lönehelgen med att rygga, hehe... Hoppas det vänder för dig i kväll mannen!

ErikBraaten sa...

Sören min trogne läsare, jag hoppas också att det vänder :)

Anonym sa...

Hahah du är så jävla kass !! Kan du inte bara lägga ner snart ?! DU SUGER! HÖR DU DET?! DU SUGER !!!

ErikBraaten sa...

Till och med på Blogger finns det indioter ;)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons