2008-10-22

Champions League m.m

Lyckad afton igår. Otroligt skönt. Idag tar jag nya tag för att träffa de 100 %. Detta är vad jag vill testa som spel idag:

Chelsea-Roma. 1,a.
Odds: 1,45 (expekt)
Insats: 300 kronor
Spelstopp: 20:45
Resultat:
1-0

Chelsea är laget att slå i Champions League denna säsong. Man nådde final ifjol och förlorade den på straffar. En stolpe bytte ut glädje mot tårar den gången. Denna säsong känns Chelsea ännu starkare. Man har skador på många ordinarie spelare, där ibland Drogba och Cech, för att nämna några. Man har duktiga ersättare i Cudicini och Kalou. Salomon Kalou är i storform för tillfället. Man besegrade Middlesborough på ett imponerande sätt un der helgen som var. Matchen slutade 5-0 och laget gjorde en riktigt bra insats. Roma förnedrades hemma mot Inter under söndagskvällen med hela 4-0. Romlaget hade inte mycket att komma med i en match där Zlatan för övrigt dominerade på alla plan. Totti var tillbaka då och spelar med all säkerhet i kväll. Ikväll kan Spalletti även disponera Panucci som var avstängd i söndags. Chelseas hemmafacit skrämmer motståndet som kommer på besök. Om jag inte minns helt fel så är de uppe i 86 förlustfria matcher hemma på Stamford Bridge. Imponerande. Etta

--------------------

Basel-Barcelona. 2,a
Odds: 1,45 (Expekt)
Insats: 200 kronor
Spelstopp: 20:45
Resultat:
0-5

Detta kunde ha varit en match mellan IFK Göteborg - Barcelona. Faktum är att Basel var nära på att åka ut ur kvalet mot det Allsvenska laget. I afton kommer Barcelona på besök där tränaren Pep formar ett starkt lag. Jag får känslan att man vill säkra avancemanget för att kunna koncentrera sig fullt ut på ligan den närmsta tiden. Om känslan stämmer så vinner Barca ikväll. Basel ska inte, trots hemmaplan, vara något större hot. Barcelona har kommit igång efter en svag inledning och vill stänga gruppen för denna gång. Tvåa

--------------------

Mariestad-Västerås. 2,a
Nybro-Malmö. 2,a
Dubbel-Odds: 2,35 (unibet)
Insats: 150 kronor
Spelstopp: 18:00
Resultat
: 2-4, 4-5 ef st

En stark dubbel!
Enligt uppgifter så har Nybro drabbats av del virus sjukdomar i laget. Detta innebär att man har kallat upp juniorer som inte har några som helst erfarenheter i seniorspels. Hockeyallsvenskan är ingen lek för unga killar. Nybro känner sig nog besegrade på förhand här ikväll. Tvåa.

Öl-laget Mariestad är nykomlingar och har gjort det bra såhär långt denna säsong. Men verkligheten har kommit ikapp laget som på senare tid har tappat fart. Ikväll möter man ett bortasvagt VIK som på pappret är klassen starkare. VIK måste börja plocka poäng på bortais för att hänga med i toppen. Matchen mot Mora sist var ett steg i rätt riktning. Tvåa.

Fler spel kan komma att dyka upp. Håll ögonen öppna!
Lycka till den som ryggar!

Mch ErikBraaten

0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons