2008-10-23

Segertåget tar vid igen...

Lyckad afton igår. Det var endast Malmö som fick mig att känna en viss irritation igår. Redhawks kommer inte klara av att nå Kvalserien om man ska fortsätta förlora mot lag som ett skadedrabbat Nybro borta. Det är illa. Nog om gårdagen. Idag kan vi se fram emot UEFA-cupen som har en del att bjuda på, kanske även ett eller annat spel från Eliserien i hockey. Men då sätter vi igång:

--------------------

Braga-Portsmouth. X2
Odds: 1,45 (Expekt)
Insats: 200 kronor
Spelstopp: 21:15
Resultat:
3-0

Engelska Portsmouth reser till Portugal för att möta Braga i första gruppspelsmatchen i UEFA-cupen. Bragas trupp är för mig helt okänd, då jag inte känner till en enda spelare. Men det är en hel hög av brasilianare som inte nått landslagsstatus. Men de saknar knappast kvalitéer. Portsmouth kommer hyfsat stärkta av god form till kvällens match. Man visade upp ett bra defensivt spel mot Aston Villa under helgen, något som man kommer att ha god användning för i afton. På pappret är engelskmännen klart starkare. Man har hamnat i en tuff grupp med Milan, Wolfsburg, Hereenveen och Braga. Detta innebär att man skulle må bra av minst en poäng här i kväll. Fasta situationer är något som Braga måste se upp med. Pompey är nämligen ruggigt effektiva när det gäller just det. Defoe och Crouch kommer hota under hela matchen och med den defensiva kompetens man visade i ligaspelet under helgen, så tror jag man fixar minst en poäng. X2 testas.

--------------------

Sevilla-Stuttgart. 1,a.
Odds: 1,60 (hos flera spelbolag)
Insats: 200 kronor
Spelstopp: 19:45
Resultat:
2-0

Sevilla har tonvis av erfarenheter från dessa sammanhang, faktum är att man vann turneringen så sent som 2007. Spanjorerna är drabbade av skador, men ett glädjande besked är att Fabiano och Renato återfinns i truppen. Lagets tränare, Jiménez kommer troligen att ställa upp med en 4-5-1 uppställning. Och allt annat än tre poäng anses som ett misslyckande. Sevilla har imponerat stort defensivt denna säsong. Man har spelat fem matcher utan ett enda insläppt mål i ligan. Och då ska ni veta att La liga vanligtvis innehåller massvis med mål varje omgång. I kväll gästar tyska Stuttgart, ett lag som på långa vägar inte är ofarliga. Man vann tyska Bundesliga förr ett par säsongen sedan. Mario Gomés är en anfallare att se upp med. Denna säsong har det däremot sett tyngre ut. Laget har på åtta matcher vunnit fyra, spelat en oavgjord och förlorat vid tre tillfällen. Man förlorade senast borta mot Hertha Berlin. Man är darriga i defensiven. Sevilla utnyttjat det och vinner hemma i Spanien. Etta

Håll utkik efter fler spel senare under eftermiddagen.
Lycka till den som ryggar!

Mvh ErikBraaten


Ps: www.fotbollsnytt.se ger er möjligheten att se matchen Live! Testa det!

0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons