NHL Night med Braaten

Trolig

Boston Bruins - New York Islanders. 1,90 4,50 3,30 Expekt
Okej.. Äntligen var det dags för lite NHL igen.
Inatt väljer jag först och främst ett spel på Boston, i stora drag på grund utav att detta blir den tredje matchen på fyra dagar för Islanders, som dessutom har fått rest mycket mellan matcherna. Bortalaget saknar också Rick DiPietro, Doug Weight och Radek Martinek. Brendon Witt är dessutom ett osäkert kort. Laget saknar därmed fyra mycket kapabla spelare.
Boston har även ett litet mentalt grepp om nattens motståndare. I det första mötet för säsongen mellan dessa lagen hade Islanders en säker 3-0 ledning, inför den tredje och sista perioden. Men med sju minuter kvar av matchen så hände något och Bruins kom tillbaka och vann med 4-3, efter straffläggning. Flera tunga faktum som kan störa bortalaget inatt.
För mig är detta en klar etta!

Spela på matchen hos Expekt och ta del av deras fantastiska bonus på 100% upp emot 1000 kronor på din första insättning. Har du råd att inte registrera dig?

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons