2009-11-07

Lördagsbordet står dukat igen
Direktsänd fotboll via webben hittar du HÄR!

Trolig

Manchester City - Burnley (Hcp 0-1) 1 1,90 Unibet
När det är match på Manchester City Stadium då kravet att tre poäng skall bärgas för hemmalaget. Idag gästar Burnley - ligans sämsta bortalag - med 2-17 i målskillnad på fem spelade matcher.
Manchester City har inte spelat speciellt bra på slutet. Nu kommer både Toure och Adebayor tillbaka och då kanske det blir fart på laget. På hemmagräset är man fortsatt obesegrade och att Burnley skulle kunna fylla i den förlustkolumnen ser jag som en omöjlighet.
Burnley har haft lite småskador under veckan vilcket har stört lagets uppladdning inför dagens match mot City. Laget kommer dock att kunna ställa upp med samma lag som man hade i 2-0 segern hemma mot Hull senast. Men det räcker inte!
Det är dags för en seger för Manchester City och Burnley förlorar sällan med uddamålet. City går på kross idag!


Aston Villa - Bolton 1,80 3,50 4,75 Bet365
Aston Villa föll lite oturligt tre minuter in på övertiden borta på West Ham under veckan. Den bittra förlusten tror jag att Bolton kommer att få synda för. Hemma på Villa Park är Aston Villa bra och har bland annat besegrat Chelsea här med 2-1, en match där man var fruktansvärt bra. Efter det har laget svalnat en del och inte nått upp till sin potential. Downing och Curtis Davies är skadade och den pånyttfödde Stilian Petrov har dragit på sig för många gula kort och är därför avstängd idag. Annars så ser laget riktigt starkt ut.
Bolton kommer från två raka förluster mot Chelsea, med totalt 8-0 i målskillnad. Dessförinnan besegrade man Everton med 3-2 efter att man åkte dit mot Manchester United med 2-1. Laget spelar väldigt ojämnt från match till match. Så här långt så har man spelat bättre fotboll borta än hemma. Joey O´Brien, Sean Davis är skadade och Samuel är tveksam till spel.
Jag tror att Bolton är en utmärkt uppgift för Aston Villa denna eftermiddag. Etta


Spelvärd

Sheffield W - Queens PR 2,75 3,25 2,45 Expekt
Queens Park Rangers, Englands rikaste ägare men ändå det evigt underpresterande laget. QPR är en saga. Man har en såpass bra trupp att man hade kunnat vara två positioner högre upp än vad Burnley är i dagsläget. Man hade förtjänat alla tre poängen och man borde ha tagit dem då de spelade 1-1 hemma på Crystal Palace tidigare i veckan.
Hemmalaget besväras av mängder med skador och sjukdomsfall och fick i stort sett försvara sig under hela matchen mot Bristol City, förra helgen. Dessförinnan har man en rad dåliga insatser mot Watford (4-1), Derby (3-0) och Preston (1-2). Man har problem i truppen vilket bör bädda för bortalaget i eftermiddag.
Om Queens Park Rangers bara lyckas sätta bollen i mål så löser sig detta automatiskt. Spelet har sett bra ut men ineffektiviteten gör sig alldeles för ofta påmind.
Men idag lossnar det. Vi testar tvåan!


Spela på mina matcher hos Expekt, Unibet eller Bet365 och ta del av deras fantastiska bonus för dig som ny kund. Ikväll kan du följa en rad intressanta matcher via webben. Klicka här...

1 kommentarer:

Martin på BettingBloggen sa...

Ja, Aston Villa spelet var klockrent, oddset kändes alldeles för högt när jag kollade i morse! Körde den också, plus AIK.

Bra speldag!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons