2009-11-08

Ett spel från Stadio Friuli

Idag är dagen då Chelsea förmodligen gör ett tyck i Premier League-tabellen. Själv så hoppas jag verkligen inte att så blir fallet. Själv så tror jag faktiskt att Chelsea är en alldeles för stor favorit. Andreas Andersson tror på kryss. Hoppas verkligen det! Go Reds!

Egentligen inte så mycket att orda om i denna analys egentligen. Vill hemmalaget hänga på toppklubbarna så är detta den typen av match som man bara måste vinna, speciellt om laget man möter läcker som ett såll bakåt. Det gör Zaragoza som dessutom är direkt värdelösa på bortagräset.
Hemmalaget har inte övertygat hemma då de endast har en seger på fyra försök. Man har dock inte förlorat någon match och med utvilade spelare som David Villa, så bör inte detta bli några problem. Nu har dessutom lagets skadebekymmer börjat lätta rejält.
Nej, detta blir en hemmaseger. Så enkelt är det.

Se matchen direkt helt Gratis här...

Det finns en del problem i Fiorentina då skadorna och avstängningar duggar tätt i truppen. Mutu, Dainelli, Gamberini, Jovetic och Savio är alla skadade eller avstängda och finns alltså inte med mot Udinese i eftermiddag. Det finns även en del frågetecken kring Zanetti.
Viola kommer därmed att få det tungt eftersom Udinese på Stadio Friuli aldrig är en lätt uppgift.
Visst....Udinese är inte helt skadefria heller, men man har åtminstone inga skador som stör laget på det sett som det stör Fiorentina. Kroldrup och Natali, mittbacksparet i Viola för dagen, kommer att få problem med snabbheten hos Di Natale och övriga Udinese.
Hemmalaget har gått bra hemma såhär långt denna säsongen. 4-1-1 visar statistiken på hemmaplanen, med bland annat segrar över Milan, Roma och Genoa.
Udine har dessutom traditionsmässigt ganska enkelt mot Viola på hemmagräset. Bortalaget har inte vunnit här sedan Tvillingtornen rasade år 2001.
Med allt detta i bakhuvudet så finns det bara ett alternativ att spela. En etta!

Se matchen direkt helt Gratis här...

Bari - Livorni 1,95 3,10 4,20 Unibet

Ja, vart skall jag börja... först vill jag bara säga att jag är väldigt imponerad utav Bari så här långt. En 11:e plats i Serie A med 15 poäng och med endast sju insläppta mål - vilket är bäst av alla lag - och ett bra resultat för en nykomling. Idag möter man Livorno på hemmagräset. Risken att Bari skulle släppa in något mål idag måste ses som minimal. Visste du att Livorno endast har mäktat med fyra mål framåt på 11 matcher?
Man är otroligt uddlösa framåt men får dock fina förstärkning i eftermiddag då Lucarelli är tillbaka efter skada. Bortsett från det så är Livornos tunna trupp väldigt skadeskjuten.
Måltorka och skadebekymmer i Livorno är inga bra förutsättningar mot Bari med defensiven som sitt adelsmärke. Man är dessutom relativt bra på hemmagräset. 2-2-1 med 6-2 i målskillnad är helt OK på fem matcher.
Bari får mitt spel till ett riktigt smaksatt odds. Etta

Spela på mina matcher hos Expekt eller Unibet och ta del av deras fantastiska bonus.

0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons