2009-11-20

Stryktipset!

Välkommen till erikbraatensspeltips.com stryktipsrad. Vi bygger vår rad med hjälp av ett 64 raders system vilket innefattar sex halvgarderingar (1x, 2x eller 12) och inga helgarderingar.


1x2


1. Chelsea
- Everton
1
Förlusten mot City förra helgen svider nog lite grann fortfarande i Chelseas spelarnas ögon och laget fick endast 2-2 i CL mot Apoel Nicosia under veckan. Årets favorit vacklar så smått. Här är det dock inget snack om saken. Även om Essien saknas så vinner man hemma mot Everton!


2.
Birmingham - West Ham

1x
West Ham har det inte lätt. Enormt tyngda utav skadeproblem och läget blir allt mer kritiskt i tabellen. Birmingham är på gång på riktigt och bör klara av minst en poäng hemma mot ett skadeskjutet West Ham som återigen får klara sig utan Charlton Cole. Gardera!


3.
Bolton - Manchester City
x2
Manchester City har skruvat igång maskineriet. Två raka segrar nu. En i cupen mot ett ungt Arsenal och senast mot Chelsea. Bolton håller inte tillräckligt hög klass här. Utgångstvåan given men jag törs inte lämna kryss-kolumnen tom.


4. Burnley - Fulham

12
Stryktipsets mest svåranalyserade match. Skulle rekommendera alla tecken här. Burnley har inte varit bra på slutet, men hemma på Turf Moor vet vi vad man kan. Fulham är Fulham. Tar flest poäng hemma men kan glänsa till borta. Burnley skall man normalt så - men nu går matchen på Turf Moor.


5.
Hull - Blackburn
1x
Här måste jag hålla med den övriga speleliten. Hull utan Bullard är förstås ett klart avbräck. På hemmaplan har man dock visat sig hyfsat trygga i sitt spel. Blackburn skrämmer ingen. Turlig poäng hemma mot Liverpool senast. Kryss här igen då?



6.
Sunderland - Portsmouth
1
Ny manager och vinnare senast mot Burnley. Jag är ledsen Avram Grant och Portsmouth, men det här plockar ni inga poäng. Sunderland är bra hemma och laget har stundtals imponerat rejält. En del skador i båda lagen. Hemmaseger.

1
Här är det klasskillnad. Tottenham har inte råd att tappa flera poäng och riskera att förlora mark till de övriga lagen i toppen. Det är typiskt sådana här matcher man MÅSTE vinna för att vara bland de fyra bästa. Tottenham är bra. Besegrar Wolverhampton.


8.
Swansea - Nottingham
1x
En match mellan två lag som sällan förlorar. Swansea vann senast medan Forest hade tur som fick med sig 0-0 borta mot Sheffield United. Båda lagen är bra. Men Nottingham får det tuffast.



9.
Barnsley - Newcastle
2
Newcastle vill ta sig upp så fort som möjligt och avsluta en tråkig säsong i The Championship. Radar upp seger efter seger. Ska mycket till om ett skadedrabbar Barnsley skall kunna ta några poäng här.

10. Doncaster - Bristol City
x
Doncaster har en bättre form medan Bristol City vid normala omständigheter skall vara snäppet vassare. Tror det kan bli en jämn match. Ett kryss låter väl bra?



11.
Ipswich - Blackpool
1x
Ineffektivitet är något som beskriver Ipswich i stora drag denna säsongen. Laget är dock på gång. Precis som Man City så spelar man väldigt mycket oavgjort. Blackpool tog en imponerande 3-0 seger mot Boro senast. Får nöja sig med minst en poäng här.


12. Sheffield United - Crystal Palace
1
Hemmalaget var väldigt bra mot Forest under veckan och hade bara otur som inte vann den matchen. Har en del skador men det har även bortalaget. Har du råd så kan ett kryss vara bra här, men om det är en normal arbetsdag för Sheffield på hemmagräs så skall man ta detta 7 av 10 gånger. Jag hoppar garderingen


13.
Watford - Derby
1
Watford var bra i hemmasegern mot QPR senast. Matchen slutade 3-1 men det kunde lika gärna blivit större siffror. Målskytten Helguson är tillbaka i hemmalaget och då blir det tufft för Derby som både är dåliga borta samt att man har skadeproblem i defensiven. En etta


Mitt system är värt 64 kronor hos ditt ombud. Gör vad du vill med det. Rygga rakt av, dels eller inte alls. Lycka till!


Spela på mina matcher hos Expekt, Unibet eller Bet365 och ta del av deras fantastiska bonusar för nya kunder. Lycka till!

Här kan ni jämföra min rad med med Sandebäcks på Aftonbladet...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons