2009-12-08

Spelförslag: United förlorar i Tyskland

Trolig

Juventus - Bayern München Under 2,5 Mål 1,63 Expekt
Ja, här är det väl inget snack om saken. Vi vet hur duktiga italienska fotbollsklubbar (även landslag) är på att försvara sig och då det räcker med ett kryss för Juventus, ja, då liknar detta allt mer en 0-0 match. Italiensk fotboll uppfann försvarsspelet och temposänkningen. Juventus kommer att tråka ut tyskarna och spela på resultat. Man kommer att spela avvaktande och hugga till när tillfälle ges. Men detta bli knappast något målkalas. Då inte Bayern München klarar av att binda upp ett försvar från botten av Bundesligan, så har åtminstone jag svårt att se hur man skall klara av det med Juventus. 0-0, 1-0 eller 1-1 här.

Spelvärd


Wolfsburg - Manchester United 2,00 3,35 3,65 Expekt
Först och främst, United är klara för avancemang till slutspelet. Lagets främsta uppgift ikväll är att försöka att inte dra på sig flera skador. Låter kanske konstigt, men det skulle inte förvåna mig om så är fallet. Manchester-klubben är så enormt skadedrabbad att man har svårt att få ihop en backlinje. Inför kvällens match saknas följande spelare: Edwin van der Sar, Gary Neville, Wes Brown, Rio Ferdinand, John O'Shea, Jonny Evans, Fabio, Rafael, Owen Hargreaves, Federico Macheda, Wayne Rooney, Dimitar Berbatov.
Wolfsburg är piskade att vinna annars blir man tvungna att förlita sig på att CSKA Moskva inte tar några poäng. Det är klart Wolfsburg går för segern.
Möjligheterna att lyckas är större än på mycket mycket länge.
Jag tror att United inte bryr sig speciellt mycket kring vad resultatet blir ikväll. Man ska givetvis göra en god insats men att försöka undvika fler skador. Om det går att undvika?
Jag tror att Wolfsburg tar detta. På hemmagräs är man erkänt bra och nu när man har en liten chans att bli gruppetta så borde motivationen öka. Vi testar ettan


Testa mina matcher hos närbolaget Expekt och ta del av deras fantastiska bonus upp emot 1000 kronor för nya kunder. Lycka till!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons