2009-11-28

Spelförslag: På Craven cottage är det svårt att plocka poäng

Spelvärd

Fulham - Bolton 1,90 3,35 4,05 Expekt
Hemma på Craven Cottage så är Fulham alltid väldigt svårbesegrade. Skulle man dessutom åka hit med en ambition om en poäng, så skulle många få vända hem väldigt besvikna. Fulham är ett väldigt bra hemmalag, helt enkelt. Faktum är att Bolton har inte besegrat Fulham här sedan man tog klivet upp till Premier League säsongen 00/01. Det är inte en seger på de åtta senaste säsongerna.
Bolton är dessutom helt ur form. 11-1 i målskillnad på tre matcher och tre raka förluster i följd.
Hemmalagets form ser desto bättre ut och idag är man så gott som skadefria. En del frågetecken finns det en i och med att Bolton har halva A-laget under frågetecken så spelar det ingen större roll.
En vanlig arbetsdag så blir detta en enkel resa för hemmalaget. Jag spelar etta!

Queens Park Rangers - Coventry 1,60 3,55 5,80 Expekt
Formlösa Coventry reser till Loftus Road för att försöka handskas med QPR. Coventry är inget lag som tryggt kan spela på eller emot eftersom man slår topplag ena veckan och klappar igenom totalt mot sämre några dagar senare. Men här har jag det ganska klart för mig.
Ni har säkert hört vid flera tillfällen att QPR kan ha ligans bästa trupp. Det stämmer i viss mån, för bra är man, på pappret, men på banan har man inte riktigt fått det att lossna än. Man ligger på en sjätte plats i ligan, vilket är en klar förbättring från tidigare säsonger.
Skadeläget ser ljusare ut hos hemmalaget än för bortalaget. Försvararna Marcus Hall, Ben Turner och James McPake är skadade och lär missa matchen. Mittfältarna Sammy Clingan och Isaac Osbourne kommer troligen också att tvingas stå över.
Vill man behålla sin plats bland de sex bästa så skall helt enkelt Coventry besegras i eftermiddag. Bortalaget har dock inte förlorat här sedan -04, men ikväll bör man göra det. Etta

Leta högst odds här;
Expekt. 1000 kronor i bonus. Klicka här...
Unibet. 500 kronor i bonus. Klicka här...
Bet365. 1000 kronor i bonus. Klicka här...

Oddslista Expekt
Hitta mina matcher här!

Ingvar Oldsberg tippar...

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons