2009-10-30

Queens Park Rangers är kvällens vinnare
Luleå gjorde vad dem skulle, eller Levander - med tre baljor - gjorde precis vad han skulle! Man tackar för den!

Spelvärd

Q.P.R - Leicester 2,00 3,30 3,55 Unibet

En svår match för båda lagen som har en mycket bra form för tillfället. Tre raka segrar i följd för hemmalaget som besegrade Derby senast med 2-4 och dessförinnan både Reading (4-1) och Preston (4-0). I och med detta så inser man hur bra Queens Park Rangers egentligen är offensivt. 12(!) mål på tre(!) matcher. Det är fina siffror. Arsenal-lånet Jay Simpson blir att se upp med för försvararna i Leicester. Killen har gjort sex mål på nio matcher och bildar därför en livsfarlig anfallsduo tillsammans med Spurs-kände, Taarabt.
Leicester är nykomlingarna som har lyckats bäst och som imponerar mest. En femteplats, endast tre poäng bakom serieledaren Newcastle efter 14 spelade matcher, måste anses som en jävligt bra bedrift. Eller, egentligen inte. Man är helt enkelt förbannat bra.
Ikväll får man dock spela på bortagräs, ett underlag som man inte är helt bekväma på, men som man ändå har behärskat bra. Endast en förlust på bortaplan, såhär långt.
Q.P.R trivs däremot som fisken i vattnet hemma på Loftun Road. Här har man ännu inte förlorat. 16 gjorda mål och sex insläppta är siffror som förtydligar lagets facit på hemmagräset. Man kommer dessutom helt ordinarie ikväll. Om inte det räcker så kan jag även nämna att hemmalaget har gjort flest mål utav alla lag i den här serien och man är bra på att täta till bakåt.
Queens Park Rangers, vinner av bara farten ikväll. 2,00 pengarna är ett bra odds.

Vill du följa matchen Live? Expekt.com erbjuder inte bara en bonus på 100% upp till 1000 kronor, utan här får du även möjligheten att följa matcherna du spelar på direkt via deras Live-central. Smart va?
Spela annars på matchen hos Unibet eller Bet365.

20:45 Queens Park Rangers - Leicester

0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons