2009-10-29

Kan inte låta bli att spela Luleå!
Gårdagen ser vi till att glömma illa kvickt. Arsenal var den enda matchen utav tre som studsade rätt. Men men. Så är det att spela. Nya friska tag idag!


Spelvärd

Timrå IK - Luleå HF 2,30 4,25 2,50 Expekt
Hmm... vart skall man börja? Timrå ligger näst sist i Elitserien på 11 inspelade poäng. Det är nio poäng sämre än Luleå. Timrå är dessutom sämst i serien i både power play och box play och laget har släppt in flest mål utav alla lagen såhär långt. Niklas Anger bröt fingret i matchen mot Modo senast och är inte med ikväll. Mattias karlsson är inte heller med mot Luleå. Laget får dock välbehövlig förstärkning i form utav NHL meriterade Petr Caslava. Enligt min mening så skall inte det räcka mot serietrean ikväll, trots hemmais.
I och med att bortalaget är tvåa respektive etta i PP och BP så är mycket vunnet för Luleå.
Luleå har inga större skadebekymmer. Raffl är fortfarande ute efter en hjärnskakning medan Olausson och Jonsson kanske kan spela ikväll.
Båda lagen har tre raka OT matcher i följd och en av dem mot varandra, vilket slutade med att Luleå vann med 3-2.
Jag tror helt enkelt att Luleå blir för mycket för Timrå att hantera bakom den defensiva blå ikväll. Fem raka förluster blir sex för Timrå ikväll. Luleå är bra.

Spela på min hockeymatch på Expekt och få 100% på din första insättning upp till 1000 kronor som ny kund. Som ny kund så får du även möjligheten att följa Inter - Palermo ikväll kl 20:45.

0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons