2009-03-27

Hm, svårt idag igen!

Rögle - Södertälje. 2 a
Odds: 3,30 (Ladbrokes) Insats: 44 kronor (2%)

Det finns en del faktorer som talar för Rögle. Man har riktigt starka hemma i Ängelholm och man har möjligheten att, så gott som, förnya sitt Elitseriekontrakt, genom en seger ikväll. Men vi får inte glömma att det finns en tveklöst realistisk möjlighet för bortaseger, och då lockar detta gigantiska oddset.

Kvalserien vänder ikväll. Skall Rögle lyckas punktera serien redan i detta tidiga skede? Ja visst, möjligheterna finns. Men jag vet att om den förlorar, så kommer dem likt förbannat att ta sig upp till "finrummet" igen. Jag tror att Rögles trupp är väldigt avslappnad, vilket kommer medföra att dem gör ett lite sämre jobb i afton.

Södertälje, och inte minst Leffe Strömberg var besvikna efter förlusten senast. Jag vet att det är ett svagt argument att använda ordet "revansch", i en analys. Men det är precis vad laget är ute efter kväll. Man har en fullgod trupp som utan problem kan pressa ett hemmastarkt Rögle. Tittar man till tabelläget så är en seger, näst intill ett måste. Skulle SSK förlora och Växjö vinna, så skiljer det endast en poäng mellan lagen. Det undviker man gärna. Att laget har en usel bortastatistik, är ju självklart ett minus, men någonstans måste den statistiken förbättras. Man har tillräckligt med motivation för att lyckas med det.

Rögle får avgöra kvalserien hemma mot VIK eller Växjö. I kväll tror jag att SSK kniper ack så viktiga poäng! Blyg chanstvåa!

2 kommentarer:

Anonym sa...

vågat, men ingen omöjlighet... hoppas ju dock inte att du vinner just denna gång av naturliga orsaker ;)

ErikBraaten sa...

så valpfan lirar Rögle... Intressant.. Ska gratulera dig i detta fönster om du prickar ettan ;)

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons