2009-03-09

En seger i Coop Arena är nära för Frölunda!

****

Spel 31

Luleå - Frölunda. 2 a
Odds: 2,70 (Expekt) Insats: 18 kronor (3%)

Nu är det verkligen på tiden för Frölunda att knäppa Luleå på näsan även på borta is, i Coop Arena. Idag tycker jag att det borde vara ett ypperligt tillfälle att göra det. Frölunda vann senast och kvitterade till 1-1 i matcher, därmed är det Luleå som har all press på sig medans Frölunda kan spela mer avslappnat.

Nyckeln för "indianerna" är den att man måste hålla sig på banan, att sitta i utvisningsbåset straffar sig gång på gång. I spel fem mot fem så är Frölunda det klart mest effektivaste laget. Luleå har endast gjort ett mål i fem mot fem, resten har kommit i numerära överlägen. Minus eller plus? Jag tror även att norrbottningarna kan börja att fokusera på fel saker. I takt med att Frölunda proppar firman Harju/Omark, gång på gång, så kommer det bli grinigt och Luleå får istället sitta barnvakt.

Det är även på hög tid för "Honken" Holmqvist att stjäla en match. Jag testar tvåan.


****

Spel 32

Brynäs - Färjestad. 2 a
Odds: 1,95 (Bet365) Insats: 41 kronor (7%)

Detta är sista chansen för Brynäs. Vid förlust här så blir det en tråkig resa hem från Karlstad efter match fyra. Just detta senario, som jag just beskrev, är precis vad som kommer att hända. Brynäs har måltorka då laget endast mäktat med två mål på deras tre senaste matcher. Dessa kom dessutom i 5 mot 4 och 5 mot 3.

Färjestad visar upp en stålande defensiv och Gustavsson är näst intill omutlig i kassen. Framåt har dett gått klart trögare och laget måste få igång sitt Power Play (inget mål på sju försök så här långt). I kväll lossnar det rejält. Brynäs orkar inte. Tvåa!


****

Spel 33

Järfälla IBK - Pixbo. 1 a
Odds: 2,10 (Ladbrokes) Insats: 32 kronor (6%)

En klassisk match där motivation slår klass. Pixbo har inget att spela för i afton och laddar upp för slutspelet. Spelare som Delborn, Qvist och Dahl får vila.

Järfälla måste vinna för att undvika kval. Det bör man kunna fixa i kväll. Lägg där till Pixbos lite överraskande förlust hemma mot Jönköping senast med 4-6. Här vinner Järfälla!


****

Det blir mina spel!

Mvh ErikBraaten


0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons