2009-01-06

Tuffa matcher i natt!

****

Nashville - Colorado. 1 a
Odds: 2,10 (Betsafe) Insats: 3 units

Två lag med dalande form. Preds har två raka förluster på hemmaplan och med tanke på att man är ett hyfsat hemmalag så har jag svårt att se den tredje raka förlusten här. Avs kommer med en del skador. Stasny är lagets bäste tekare, han saknas. Sakic är långtidsskadad och saknas. Foot, Laperriere och McCormick saknas också. Avs kommer hit med tre raka förluster i bagaget och jag tror inte på någon förändring i natt.

Preds saknar endast två spelare. Sullivan och Nichol. Annars är laget bra organiserat bakåt.

Tuff uppgift för Rinne i kassen för Colorado i natt. Etta


****

Pittsburgh - Atlanta. 1 a
Odds: 1,75 (Betsafe) Insats: 6 units

Pittsburg har det tufft för tillfället då laget har endast en seger på de sex senaste matcherna. Fem raka förluster. Torsk med 4-0 senast mot Rangers. Spelet på hemma is har lämnat en del att önska och lagets manager Michel Therien måste få igång laget för att inte riskera att få lämna sin post.

Trashers utan Little ikväll och det är ett kännbart avbräck. Laget förlorade med 4-1 mot Tampa hemma senast och den matchen var en stor besvikelse då laget såg tamt ut. Laget saknar även Exelby, Ruccin och Lehman.

Ettan känns trolig i natt då pingvinerna måste börja vinna igen. Malkin och Crosby alltid livsfarliga. Etta!


****

Det blir allt för i natt. Jag är tillbaka i morgon!

Lycka till den som ryggar!
Mvh ErikBraaten


1 kommentarer:

Anonym sa...

Tjena , Erik :) Undrar bara varför du inte är medlem på sidan Tipszonen? Det är ett bettingforum om du inte visste det och jag tror att folk skulle uppskatta dina kunskaper , speciellt inom NHL. Jag ser i alla fall mer än gärna att du registrerar dig där ;)

Kämpa på!

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons