2009-01-13

Trendbrott på hemmaplan - inte denna gång!

****

Vetlanda - Hammarby. 2 a
Odds: 2,64 (Betfair) Insats: 39 kronor (4%)

Vetlanda kommer till kvällens match med en strålande form. Laget har sex raka segrar och siktar givetvis på en sjunde seger i kväll. Matchen mot Hammarby blir dock en hård nöt att knäcka, då Vetlanda aldrig någonsin besegrat "Bajen" på hemmaplan. Lagen har mötts 26 gånger i seriespel och SM-slutspel sedan 1961 och inte en enda gång har VBK lyckats vinna hemma.

Hammarby inkallade förstärkningar då fem Ryssland proffs återvände till Sverige och till spel för "Bajen". På pappret är man minst lika bra som man var senast man spelade SM-final. Men ute på planen har man svårt att leverera och prestera det laget har kapacitet till. På senare tid har en viss förbättring skett. Det känns lite som att laget är på gång.

Christoffer Edlund, anfallare i Vetlanda, toppar skytteligan på 34 mål och blir ett hot för Hammarbys försvar i matchen.

Lagen är näst intill skadefria.

Senast lagen möttes så slutade matchen 3-3 på Zinkensdamm. Eftersom Vetlanda har sex relativt enkla matcher bakom sig så tror jag att man får en tung uppgift mot Hammarby i kväll. Det blir ingen sjunde raka seger. Däremot så blir det den första förlusten på sju matcher. En tvåa här!


****
Möjligtvis NHL till kvällen, men många lågoddsare som inte alls lockar. Vi får se vad vi gör av matcherna.

Lycka till den som ryggar!
Mvh ErikBraaten

0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons