2009-01-12

Modo tar ännu ett steg emot slutspel!

****

Modo - Timrå. 1 a
Odds: 2,02 (Betfair) Insats: 64 kronor (7%)


Örnsköldsviks stolthet, och till synes kvalserie-spelshotade Modo, tar ikväll emot Timrå i ett länsderby i Swedbank Arena. Timrå vann med 4-1 senast lagen drabbade samman efter att man vänt ett tidigt underläge. Då var Modo i sin djupaste svacka på många år, då varken självförtroende eller hockey fanns i spelarna. Nu är tiderna förändrade och Modo har inlett sin jakt på slutspel på ett imponerande sett.

Passionen i Modo har börjat glänsa igen. Spelarna visar hjärta och kämpar hårt i alla situationer. Man har poängkungen, norsken, Per Åge Skröder som leder poängligan. Man har Yetman med sju poäng på två matcher. Man har de rutinerade Svartvadet och Salomonsson tillsammans med Ulmer som bar upp laget på ett förtjänstfullt sätt senast. Victor Hedman är tillbaka efter JVM och det betyder mycket för laget.

Timrå är i samma situation som Modo, man behöver alla poäng man kan få för att inte riskera att hamna i kvalserien. Hynning, Bogg, Åkerlund, Erik Andersson och Dennis Persson saknas till kvällens match. Klara avbräck och det hjälper inte heller till att Timrå är dåliga i spelet på borta is. 5-1-13 är raden för TIK på borta is, bara SSK har en sämre rad. Timrå har dock ett Power Play (20,35%) att stödja sig på i afton.

Jag tror inte att något hjälper för Timrå i kväll. Modo vinner minst sju av de elva kvarvarande matcherna. Modo är verkligen på gång. Jag tror att detta är kvällens bästa spel!


****
Min käre vän Calle kanske dyker upp på bloggen idag med ett gästspel. Han och jag har spelat tillsammans sedan barnsben och han kan sin sak. Skulle vara väldigt kul om han hittade ett vinnande spel ikväll!

Lycka till den som ryggar!
Mvh ErikBraaten

0 kommentarer:

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons