2008-12-09

Sikta mot stjärnorna...

Sikta mot stjärnorna är precis vad jag vill försöka göra med dagens spel... Nu ska vi hamna på ett rejält plus förhoppningsvis. Häng med:

****

Troja/Ljungby - Björklöven. 1 a
Odds: 2,05 (betsafe) Insats: 100 kronor

Ett riktigt bra spel. Troja/Ljungby är Allsvenskans bästa hemmalag med raden 10-1-2. Man gör mycket mål och har verkligen vind i seglen. Idag tar årets stora överraskning emot årets flopp, Björklöven, som inte alls når upp till sin potential.

Björklöven hämmas av skador och förkylningar. Backen Jussi Heikkinens handledsfraktur kommer som ett hårt slag under bältet på Löven, då han tillsammans med Svedberg och Forsberg, har varit lagets bästa spelare under säsongen. Heikkinenes lucka blir svår att fylla då laget endast har sex backar att använda sig av i nuläget. Det ser minst sagt mörkt ut för Löven.

Jag tror att Löven får problem att orka med ett hemmastarkt Troja/Ljungby i kväll. Ettan känns minst sagt stark!


****

Reading - Blackpool. 1 a
Odds: 1,50 (betsafe) Insats: 100 kronor

Reading är ett av ligans starkaste hemmalag, mest målfarligaste lag och man har ligans bäste anfallare i Kevin Doyle. Laget har tappat lite gentemot Birmingham och Wolves i toppen, då man har fyra respektiva sju poäng upp till dem. Reading har en bra form och måste vinna idag för att inte tappa alldeles för mycket i toppen av tabellen.

Blackpool är ett mediokert lag, men man har fått upp tempot och man har faktiskt vunnit de två senaste matcherna. Ikväll tror jag dock att man väger en aning för lätt och förlorar mot ett taggat Reading. Etta


****

Det får bli mina spel för dagen.

Lycka till den som ryggar!
Mvh ErikBraaten

1 kommentarer:

Anonym sa...

Skippar du CL även ikväll?
Jag skippar hela omgången och kör ett ihopplock av tankar istället. Det känns alldeles för svårt att bemästra motivationsfaktorn, som verkar vara helt upp och ner och inte lever något rationellt liv.

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grocery Coupons